Pe ce echipe mizeaza Ilie Dumitrescu la Euro 20

Miercuri, 08 Iunie 2016, ora 11:37
2389 citiri
Pe ce echipe mizeaza Ilie Dumitrescu la Euro 20

Franta se confrunta in aceasta perioada cu ploi puternice si chiar inundatii care au afectat inclusiv zone centrale din Paris. La Euro 2016, va fi insa o ploaie de goluri - cel putin asta asteapta pasionatii de fotbal care vor urmari meciurile in tribunele stadioanelor din Franta, dar mai ales la TV si online, inclusiv pe tablete si smartphone-uri.

Pana la marea finala sunt programate 50 de meciuri, toate "unul si unul". Perfect pentru pariuri online, se poate spune.

Vacanta de vara incepe astfel cu o perioada de intensa activitate pentru pariori. In acest sens, Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive Unibet, a pregatit pentru fani o analiza speciala Euro 2016 ce poate fi accesata pe canalul de YouTube Unibet.

"Euro 2016 este un campionat european special: primul cu 24 de echipe. Cine va fi oare noua regina a Europei? Franta si Germania sunt echipele cele mai bine cotate. Eu totusi as inclina balanta spre Franta, care are doua avantaje fata de nemti: joaca acasa si dispune de mai multi jucatori in varf de forma", spune Ilie Dumitrescu.

La Unibet, un pariu foarte popular este cel legat de castigarea trofeului Euro 2016, cu cota 4,33 pentru Franta sau Germania. Ambele tari au experienta relevanta in domeniu - Franta a mai cucerit trofeul in 1984 si 2000, iar Germania in 1972, 1980 si 1996.

Responsabila de ploaia de goluri ar putea sa fie (si) Franta. Echipa s-a descurcat excelent in primele amicale din acest an si are o medie de 2,3 goluri marcate pe meci. Cota pentru "Franta marcheaza cele mai multe goluri la Euro 2016" este 4,25 la Unibet.

"Franta impresioneaza la acest campionat european prin calitatea jucatorilor din ofensiva. Didier Deschamps merge pe un modul 4-3-3 verificat in amicale tari precum cele cu Germania, Anglia si Olanda", remarca Ilie Dumitrescu.

Ploaia de goluri are nevoie insa si de anumiti factori declansatori. Unul dintre acestia - care iese puternic in evidenta - este Mesut Ozil: "Golgheterii sunt de obicei in centrul atentiei, dar si pasatorii au rolul lor determinant intr-o echipa. Mesut Ozil este pe val la assisturi, dupa ce s-a impus la acest capitol in Premier League. Si la turneul final, Ozil are mari sanse sa fie pe primul loc la pase decisive, mai ales ca el este principalul servant in echipa Germaniei", subliniaza Ilie Dumutrescu. Cota pentru cele mai multe pase de gol este 7,50 pentru Mesut Ozil la Euro 2016.

Cu atat de multe echipe ce au mers pana "sus de tot" in UEFA Champions League si UEFA Europa League, Spania ar putea avea si ea un cuvant greu de spus la Campionatul European de Fotbal din Franta.

"Sa vorbim si despre sansele Spaniei - detinatoarea trofeului si favorita mea de suflet. Ibericii au dezamagit la ultimul mondial, in Brazilia, cand au parasit competitia inca din faza grupelor. In acest moment insa multi dintre titularii lui Vicente del Bosque vin dupa un sezon fantastic, in care trei echipe spaniole au jucat finale de cupe europene. Cu asemenea experienta, Spania isi poate apara titlul cucerit in 2012". Cota la Unibet pentru un nou trofeu cucerit de Spania: 6,50.

Revenind la ploaia de goluri, sa speram ca Romania - aflata intr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania - va puncta si ea macar cu cateva picaturi: "Cred ca ne putem califica. Mizez pe organizarea noastra defensiva, iar daca luam in calcul ca dupa grupe vor pleca acasa numai 8 echipe din 24, putem fi optimisti", mai zice ambasadorul de brand Unibet, introducand cota de 1,60 pentru un asemenea pariu pe calificarea Romaniei in optimile Euro 2016.

#cote pariuri CE2016, #cote pariuri Franta, #pariu goluri Franta , #Stiri Sport