Pariurile online schimba jocurile pe piata de gambling din Romania

Joi, 11 Februarie 2016, ora 10:48
2418 citiri
Pariurile online schimba jocurile pe piata de gambling din Romania

In ultimele luni, o parte importanta din "comunitatea" de pasionati de pariuri sportive din Romania s-a mutat online. Este o consecinta directa a reglementarii pietei de jocuri de noroc la distanta de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Avand un cadru legal in care sa isi desfasoare activitatea, importanti operatori internationali din domeniu si-au indreptat atentia spre tara noastra, investind in platforme online dedicate romanilor si accelerand inclusiv pe partea de promovare.

In mod natural, cei care oricum petreceau timp pe internet (cei mai multi dintre ei posesori de smartphone-uri) au invatat sa isi mute "operatiunile" online, inclusiv pe dispozitivele mobile.

Altfel spus, un target important a fost activat rapid pentru a renunta (cel putin partial) la pariurile sportive offline (in agentii stradale) si pentru a incepe sa joace la pariurile online.

Nu se cunoaste exact numarul romanilor care pariaza online in acest moment, dar numarul lor creste luna de luna - evolutie care cel mai probabil va continua mult timp, mai ales ca se apropie si Campionatul European de fotbal din Franta - Euro 2016.

Unibet, unul dintre operatorii de top la nivel european, cu peste 10,3 milioane de clienti in peste 100 de tari, a devenit rapid una dintre cele mai active (si apreciate) prezente pe piata locala.

Romanii au fost "cuceriti" cu pachetele de bun venit (bonusuri consistente la pariuri fotbal, tenis si alte sporturi, dar si la poker sau casino), dar si cu intreaga oferta, care presupune cote si conditii mai bune decat cele existente la agentiile offline.

"Suntem un lider in lumea digitala, cu mai mult de 17 ani de experienta in siguranta jucatorilor, fiind de asemenea pioneri ai dezvoltarii in lumea online. Suntem un operator regulat, avand licente in cateva din tarile din Europa (Franta, Belgia, Danemarca, Italia si UK) la fel ca si in Australia", se precizeaza pe unibet.ro.

Se poate spune ca aceasta competitie din gambling intre online si offline este una "incorecta", atat timp cat online-ul are avantaje certe. La fel ca in e-commerce, pe site-urile online de jocuri de noroc totul este simplu si... live. Economisesti timp, facand exact ce-ti place, nimic mai mult.

Daca luam in considerare diferentele de cote si bonusuri, se poate spune ca poti castiga mai multi bani la pariurile online decat la cele offline.

Managementul banilor este unul sigur si usor - poti rula sume de bani folosind contul tau bancar sau carduri Visa / MasterCard.

#pariuri online Unibet, #pariuri sportive online , #Stiri Sport