Obama, Cameron si Merkel au urmarit impreuna Finala Ligii Campionilor

Duminica, 20 Mai 2012, ora 11:44
1132 citiri
Obama, Cameron si Merkel au urmarit impreuna Finala Ligii Campionilor

Presedintele american, Barack Obama, premierul britanic, David Cameron, si cancelarul german, Angela Merkel, alaturi de alti lideri ai G8 aflati la Camp David (Maryland, estul SUA) au urmarit sambata loviturile de departajare din finala Ligii Campionilor, castigata de Chelsea in fata celor de la Bayern Munchen, a facut cunoscut un responsabil american, citat de AFP.

"Presedintele a urmarit loviturile de departajare dintre Chelsea si Bayern Munchen (...) impreuna cu cancelarul Merkel, premierul britanic, David Cameron, si alti lideri, in Laurel Lodge", principalul corp de cladiri din complexul rezidential al presedintilor americani, potrivit acestui responsabil.

La final, liderii au incercat, conform aceleiasi surse, sa o consoleze pe Angela Merkel, sustinatoare a echipei bavareze.

Vineri, un alt responsabil american a dezvaluit ca fusesera facute aranjamente pentru ca premierul britanic si cancelarul german sa poata urmari meciul de fotbal din sala de cinematograf de la Camp David, unde summitul G8 s-a incheiat sambata seara.

Chelsea Londra a castigat Liga Campionilor la fotbal, sambata seara, pe Allianz Arena din Munchen, dupa ce a invins pe Bayern Munchen cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, scorul fiind egal, 1-1, dupa cele 90 de minute si apoi dupa 120 de minute de joc.

#meci fotbal finala ligii Campionilor, #finala ligii campionilor Merkel, #finala ligii campionilor Obama , #Stiri Sport