O romanca de 16 ani a reusit o performanta istorica - disciplina la care mergem la Olimpiada dupa o pauza de 20 de ani

Vineri, 22 Aprilie 2016, ora 15:11
883 citiri
O romanca de 16 ani a reusit o performanta istorica - disciplina la care mergem la Olimpiada dupa o pauza de 20 de ani
Foto: Facebook/Ana Luiza Filiorianu

Gimnasta Ana Luiza Filiorianu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, in disciplina ritmica, dupa ce s-a clasat pe locul 6 la individual-compus in cadrul turneului preolimpic din Brazilia, Romania avand o reprezentanta la Olimpiada in acest sport dupa 20 de ani.

Gimnasta tricolora a concurat joi noapte in competitia individual-compus, la care au luat startul 24 de sportive. Ana Luiza Filiorianu a incheiat pe locul 6, cu un total de 66,699 puncte, iar primele 10 clasate au obtinut calificarea la Jocurile Olimpice, conform News.ro.

Filiorianu a avut cele mai mari note in probele de panglica (17,150) si minge (17,233).

Gimnasta care va implini 17 ani in luna iulie, inaintea participarii la JO de la Rio, a avut o clasare meritorie si la Jocurile Olimpice de Tineret, din 2014, cand a ocupat locul 4.

"Suntem foarte fericiti, e o mare bucurie sa avem din nou o sportiva la Jocurile Olimpice dupa 20 de ani. Ultima data am avut reprezentare la JO din 1996, la Atlanta. Concursul ...citeste mai departe despre "O romanca de 16 ani a reusit o performanta istorica - disciplina la care mergem la Olimpiada dupa o pauza de 20 de ani" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ana Luiza Filiorianu Olimpiada, #calificare Olimpiada Ana Luiza Filiorianu , #Stiri Sport