National Arena, inchis dupa incendiul din Colectiv: Cand va fi deschis cel mai scump stadion din Romania

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 20:38
1011 citiri
National Arena, inchis dupa incendiul din Colectiv: Cand va fi deschis cel mai scump stadion din Romania
Foto: Captura Youtube/ Aurocon Compec

National Arena, cel mai mare si mai scump stadion din Romania, a fost inchis dupa incendiul din clubul Colectiv, dupa ce s-a aflat ca proprietarul, Primaria Bucuresti, nu a obtinut avizul din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a oferit luni o serie de detalii despre situatia de la National Arena, lasand sa se inteleaga faptul ca stadionul ca primi cat de curand avizul si va putea fi utilizat in deplina legalitate.

"M-a surprins si pe mine, nu stiam ca Arena Nationala nu are aviz. Cand faci toate intalnirile, inclusiv cu ISU, te astepti sa ai toate autorizatiile si avizele. Apoi, organizatorii de Cupa Romaniei sau de Cupa Ligii au luat toate autorizatiile pentru focurile de artificii si apoi au aflat ca nu le aveau de fapt, iar asta e o chestie foarte ciudata.

Dar am discutat cu cei de la Primarie si sunt foarte increzatori ca pana la finalul acestei saptamani lucrurile se vor rezolva. Pana acum a existat un aviz ...citeste mai departe despre "National Arena, inchis dupa incendiul din Colectiv: Cand va fi deschis cel mai scump stadion din Romania" pe Ziare.com

#national arena inchis, #incendiu Colectiv National Arena, #National Arena acoperis aviz , #Stiri Sport