Motivul pentru care Hagi a decis sa vanda clubul Viitorul Constanta

Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 07:02
1908 citiri

Gica Hagi a decis sa scoata la vanzare pachetul majoritar de actiuni al clubului Viitorul Constanta, in schimbul caruia solicita 7 milioane de euro.

Directorul general al constantenilor, Cristian Bivolaru, a afirmat ca, daca aceasta vanzare se va concretiza, Hagi vrea sa pastreze controlul clubului.

El spune ca Hagi a luat aceasta decizie tocmai din dorinta de a nu mai fi nevoit sa vanda atat de multi jucatori in pauzele competitionale, cum s-a intamplat in ultimii ani.

"Dorinta lui ar fi sa nu se mai loveasca de astfel de situatii, in care sa ruleze multi jucator, ci sa mearga pe un lot stabil, cu doua-trei schimbari de la un sezon la altul, sa nu mai fie nevoit sa mai fie vanda cei mai buni jucatori. Vrea sa fie competitiv fata de celelalte echipe", a spus Cristian Bivolaru la Radio Sport Total FM.

Hagi a infiintat clubul de la malul marii in urma cu opt ani si a devenit un reper important in cresterea tinerilor fotbalisti.

In plus, Viitorul a castigat si in premiera titlul in Liga 1, in ultimul sezon.

Viitorul este si principala pepiniera pentru loturile nationale de juniori.

Saptamana trecuta, Hagi a incasat deja 2.5 milioane de euro de la FCSB, care a rascumparat drepturile federative ale unor jucatori.

C.S. ...citeste mai departe despre "Motivul pentru care Hagi a decis sa vanda clubul Viitorul Constanta" pe Ziare.com

#Gica Hagi vanzare Viitorul, #vanzare Gica Hagi Viitorul , #Stiri Sport