Ministrul Transporturilor anunta rezolvarea unei mari probleme in organizarea Euro 2020 la Bucuresti

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 11:28
1144 citiri
Ministrul Transporturilor anunta rezolvarea unei mari probleme in organizarea Euro 2020 la Bucuresti
Foto: AFC Astra Giurgiu

Ministrul Transporturilor a anuntat ca institutia pe care o conduce a rezolvat una dintre marile probleme de infrastructura provocata de organizarea meciurilor de la Campionatul European din 2020 in Romania.

Sorin Buse sustine ca, desi magistrala de metrou pana la aeroportul Otopeni nu va fi finalizata decat dupa turneul final, legatura cu principal nod aerian al Romaniei va fi totusi asigurata.

Ministrul spune ca va exista o legatura pe calea ferata intre Bucuresti si Otopeni, iar astfel se va indeplini conditia asumata de Romania in dosarul de candidatura.

"Din nou se pune problema Campionatului de fotbal si faptul ca realizarea metroului va depasi data campionatului, deci metroul este prevazut in 2021. Noi o sa incercam daca putem sa acceleram proiectul, dar sunt lucrari complexe si nu vrem sa acceleram in detrimentul calitatii. Am o alta veste buna pe care o anunt acum, dar o sa o confirm in doua saptamani. Vorbim despre o legatura de cale ferata intre Bucuresti si ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor anunta rezolvarea unei mari probleme in organizarea Euro 2020 la Bucuresti" pe Ziare.com

#Romania Euro 2020, #Romania meciuri EURO 2020, #metrou Bucuresti Otopeni , #Stiri Sport