Cine e milionara de 81 de ani care a pozat în costum de baie pentru coperta Sports Illustrated 2023 FOTO

Marti, 16 Mai 2023, ora 10:22
236 citiri
Cine e milionara de 81 de ani care a pozat în costum de baie pentru coperta Sports Illustrated 2023 FOTO
Martha Stewart are 81 de ani FOTO facebook

Ediția 2023 a celebrei reviste Sports Illustrated a făcut o alegere bizară pentru coperta dedicată costumelor de baie.

Americanca de origine poloneză, Martha Stewart, despre care se spune că a definit noțiunea de influencer, este pe coperta revistei.

Ea ajunge la peste 100 de milioane de fani în fiecare lună prin intermediul revistelor, emisiunilor de televiziune, cărților și produselor sale. Este fondatoarea Martha Stewart Living Omnimedia, o autoare de best-selleruri (99 de cărți despre stilul de viață) și o prezentatoare de emisiuni de televiziune, dar și câștigătoare a unui premiu Emmy.

Înainte de a deveni un nume cunoscut și un guru al stilului de viață, Stewart, care e milionară în dolari, a lucrat ca model, în adolescență, colaborând cu mărci precum Chanel și Unilever.

Martha Stewart este acum cea mai în vârstă persoană care a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit.

Stewart, care are 81 de ani, a depășit-o pe Maye Musk, pe atunci în vârstă de 74 de ani, care a pozat pentru copertă în 2022. Femeia de afaceri a declarat că, de obicei, este motivată de salariu atunci când vine vorba de orice formă de publicitate, dar a acceptat această copertă din alt motiv.

"De data aceasta, am fost motivată să le arăt oamenilor că o femeie de vârsta mea încă poate să arate bine, să se simtă bine, să fie bine", a spus ea într-un videoclip publicat de revistă. Pentru ședința foto pentru copertă, Stewart a trecut prin 10 schimbări de garderobă, ceea ce, a glumit ea, este mai mult decât poartă de obicei într-o săptămână, îmbrăcând adesea o singură ținută dimineața și rămânând în aceea pe tot parcursul zilei. "Este absolut inuman din partea echipei Sports Illustrated... glumesc doar", a adăugat ea râzând.

...citeste mai departe despre "Cine e milionara de 81 de ani care a pozat în costum de baie pentru coperta Sports Illustrated 2023 FOTO" pe Ziare.com

#Martha Stewart, #81 ani, #coperta, #costum de baie, #Sports Illustrated, #milionara , #Stiri Sport