Manchester City devine cel mai tehnologizat stadion de fotbal din lume

Joi, 09 Mai 2013, ora 17:05
4147 citiri
Manchester City devine cel mai tehnologizat stadion de fotbal din lume

Este al cincilea cel mai mare stadion din Premier League, unul dintre cele mai bogate si mai puternice campionate de fotbal din lume. Va avea Internet Wi-Fi, astfel incat toti spectatorii sa poate urca poze si filme pe YouTube, Facebook sau alte medii online.

Stadionul clubului Manchester City are o capacitate de peste 47.805 locuri cu scaun. Stadionul a gazduit finala cupei UEFA in 2008, dar si multe meciuri ale echipei nationale de fotbal. Pe acest stadion au avut loc finale mondiale de box sau concerte ale unor artisti celebri. Acest stadion va gazdui unul dintre meciurile de rugby din cadrul campionatului mondial ce va avea loc in 2015.

Pe acest stadion Internetul va fi la indemana oricarui spectator, pentru ca va fi transformat "in cel mai prietenos stadion din lume din punct de vedere tehnologic", dupa cum l-au numit chiar reprezentantii sai. Sistemul WiFi va fi instalat si administrat de catre Cisco, potrivit Tom's Hardware.

Stadionul Manchester City va oferi acces la Internet de mare viteza prin intermediul O2, unul dintre cei mai mari furnizori de Internet si telefonie mobila din Anglia.

Inca nu este clar daca spectatorii vor avea acces nerestrictionat la Internet sau vor putea accesa doar retelele sociale.

Reprezentantii clubului de fotbal au anuntat ca lucreaza si al o aplicatie, numita StadiumVision Mobile, prin intermediul careia utilizatorii vor putea urmari transmisii video live. De asemenea, aplicatia va oferi posibilitatea vizionarii anumitor faze ale meciului, din mai multe unghiuri, dar va oferi si statistici, informatii generale si jocuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Manchester City WiFi, #Manchester City conexiune Internet, #stadion fotbal Internet , #Stiri Sport