Judecatoarea din Dosarul Transferurilor a recunoscut ca a luat mita de la fratii Becali - surse

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 17:36
1233 citiri
Judecatoarea din Dosarul Transferurilor a recunoscut ca a luat mita de la fratii Becali - surse
Foto: captura RomaniaTV

Judecatoarea Geanina Terceanu ar fi recunoscut, miercuri, ca a luat mita de la fratii Victor si Ioan Becali pentru a-i achita pe acestia in Dosarul Transferurilor.

Terceanu, care este arestata preventiv in acest caz, a fost audiata din nou de procurorii DNA si a recunoscut infractiunea, anunta surse judiciare citate de postul B1 TV.

Gestul magistratei vine dupa ce si fratii Becali au recunoscut in fata procurorilor anticoruptie ca au mituit-o pe judecatoare pentru a scapa de inchisoare.

Mai ceva ca-n filme: Cum s-a dat spaga din Dosarul Transferurilor - practici incredibile dezvaluite de un martor

Istoricul cazului

Potrivit procurorilor, Geanina Teodorovici Terceanu ar fi primit 220 de mii de euro din partea fratilor Becali si a lui Cristi Borcea pentru a-i achita pe inculpatii din Dosarul Transferurilor, fapt ce s-a si intamplat.

Primele suspiciuni ale procurorilor in acest caz au inceput inca din aprilie 2012, cand Terceanu i-a achitat pe cei opt inculpati din ...citeste mai departe despre "Judecatoarea din Dosarul Transferurilor a recunoscut ca a luat mita de la fratii Becali - surse" pe Ziare.com

#mita Dosarul Transferurilor, #Becali mita judecatoare, #Becali Borcea mita judecatoare, #Dosarul Transferurilor mita Becali Borcea , #Stiri Sport