Ion Tiriac, despre patinoarul pe care l-a construit: Mi-au furat 500 de mii de euro

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 22:00
1340 citiri

Ion Tiriac a afirmat ca a "fost furat cu 500 de mii de euro" in proiectul prin care a construit un patinoar la Otopeni.

Omul de afaceri a afirmat ca pretul de constructie a "crescut" cu 500 de mii de euro deoarece o parte din suma a fost "furata". Tiriac nu a spus insa si cine i-ar fi furat acesti bani.

"Am facut un patinoar cu 3.5 milioane de euro la Otopeni, dar 500 de mii de euro mi-au fost furati ca asta e Romania", a spus Tiriac la Digi 24.

Fostul mare tenismen s-a declarat insa multumit de impactul pe care patinoarul l-a avut.

"Pe acel patinoar poti sa joci finala de Campionat Mondial. Ok, are 500 de locuri, dar n-am vrut mai mult pentru ca nu vreau competitii acolo. Vreau ca tinerii sa faca sport", a mai spus Tiriac.

Ion Tiriac a inaugurat patinoarul de la Otopeni in decembrie 2016, iar de atunci acesta este folosit in special de copii din imprejurimi.

Fundatia lui Tiriac a organizat chiar si un campionat de hochei pentru copii, iar Simona Halep finanteaza una dintre echipe.

Initial, omul de afaceri a dorit sa construiasca acest patinoar in Bucuresti, insa s-a razgandit deoarece autoritatile nu au reusit sa-i ofere un teren. In cele din urma, Tiriac l-a construit pe un teren aflat in proprietatea sa.

C.S. ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac, despre patinoarul pe care l-a construit: Mi-au furat 500 de mii de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Tiriac patinoar Otopeni, #patinoar Otopeni Tiriac , #Stiri Sport