Intermediarul spagii din Dosarul Transferurilor da cartile pe fata - ce le-a spus procurorilor

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 08:03
757 citiri

Persoana despre care procurorii DNA sustin ca a intermediat spaga din Dosarul Transferurilor a explicat pas cu pas cum i-ar fi dat judecatorului Geanina Teodorovici Terceanu peste 200 de mii de euro.

In declaratia data in fata procurorilor, intemerdiarul al carui nume nu a fost facut public a mentionat ca prima spaga a fost data in aprilie 2009, cu ocazia unui meci dintre Steaua si Gloria Bistrita.

"Am aranjat o intalnire intre Becali Ioan si judecatoarea Terceanu Geanina, la stadionul din Ghencea, la un meci de fotbal, disputat - cred ca - intre Steaua si Gloria Bistrita. Aici, am ocazionat intalnirea intre Becali Ioan si judecatoarea Terceanu Geanina.

Astfel, am stat impreuna cu judecatoarea la loja, dupa care am fost sunat de catre Becali Ioan si mi-a cerut sa o conduc pe aceasta intr-un birou de la tribuna oficiala. Am condus-o pe judecatoare la acest birou, imprejurare in care, de fata cu mine, au inceput discutiile intre Becali Ioan si aceasta", a povestit intermediarul ...citeste mai departe despre "Intermediarul spagii din Dosarul Transferurilor da cartile pe fata - ce le-a spus procurorilor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spaga Dosarul Transferurilor, #declaratii intermediar spaga Dosarul Transferurilor , #Stiri Sport