600 de raniti la Torino, dupa un anunt cu bomba la finala Ligii Campionilor: Un copil e in stare grava, un altul e dat disparut - UPDATE

Duminica, 04 Iunie 2017, ora 07:03
1315 citiri
600 de raniti la Torino, dupa un anunt cu bomba la finala Ligii Campionilor: Un copil e in stare grava, un altul e dat disparut - UPDATE
Foto: captura Tv

600 de persoane au fost ranite dupa incidente produse la Torino, in timpul meciului dintre Juventus si Real Madrid, scor 1-4, din finala Ligii Campionilor.

Incidentele au avut loc in piata San Carlo, in centrul orasului Torino, unde fanii urmareau finala pe ecrane uriase, anunta agentia Ansa.

Politia din Torino a anuntat ca un baietel la spitalul Regina Margherita in stare grava, cu traumastism cranian si toracic.

Presa italiana mai scrie ca un copil de trei ani a fost dat disparut de parinti.

Doua persoane au fost arestate, dupa ce carabinierii au descoperit ca acestea furau din rucsacurile lasate de oameni la locul incidentului.

O gluma foarte proasta sau o amenintare reala?

Nu se stie pana acum daca a fost doar o gluma ingrozitoare, un accident ce a starnit panica pe seama evenimentelor care zguduie Europa aproape in fiecare luna sau a fost vorba despre o amenintare reala.

"Toata lumea urla, se impingea si fugea", au spus martori oculari.

Glad it was a false alarm! #torino #juvereal pic.twitter.com/v1MSSHIuNU- Haley Abel (@habel1012) June 3, 2017

Incidentele au izbucnit dupa ce un fan ar fi urlat ca la locul adunarii ar fi amplasata o bomba, astfel ca oamenii au inceput sa fuga in diverse directii.

Ranitii au fost transportati la spitalul Molinette din Torino, acuzand diverse contuzii din cauza cazaturilor.

Potrivit Gazzetta dello Sport, in jurul orei locale 22:15, cand Real conducea cu 3-1, cineva ar fi facut o gluma proasta afirmand ca a aruncat o bomba. "Un baiat a aruncat o petarda spunand ca este o bomba, imediat m-am trezit aruncat pe pamant", a declarat un martor la Rainews24.

Gazzetta dello Sport noteaza ca prabusirea unei balustrade care ducea la o parcare subterana ar fi provocat haosul de la Torino.

Ambulances arrived. Must be some injuries. I hope no one was hurt badly. #torino #juvereal pic.twitter.com/07ZI8Qhc41- Haley Abel (@habel1012) June 3, 2017

...citeste mai departe despre "600 de raniti la Torino, dupa un anunt cu bomba la finala Ligii Campionilor: Un copil e in stare grava, un altul e dat disparut - UPDATE" pe Ziare.com

#incidente Torino finala Ligii Campionilor , #Stiri Sport