Halep, Tiriac si Nastase, dati in judecata de BNR? Prima reactie oficiala: "Procesul e invers"

Luni, 11 Februarie 2019, ora 21:17
1245 citiri

Banca Nationala a Romaniei a reactionat oficial dupa ce Ilie Nastase a declarat ca el, Ion Tiriac si Simona Halep au fost actionati in instanta.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, sustine ca, in realitate, cei trei au avut o actiune respinsa de instanta si ca banca nu are nicio intentie de a le cere daune.

"Procesul e invers. Dansii au declansat un proces impotriva noastra si au pierdut. BNR nu cere nicio dauna! Nici lui Ilie Nastase, nici lui Tiriac, nici Simonei Halep! Noi nu avem nicio treaba! Pur si simplu dansii au intentat un proces ca noi am vrea Parcul cu Platani. Si Instanta le-a respins plangerea. Asta e toata povestea", a declarat Suciu pentru Fanatik.

Ilie Nastase a anuntat, luni, ca BNR l-ar fi dat in judecata si ca i-ar fi solicitat plata unor despagubiri in valoare de un milion de euro.

"Domnul Isarescu, el asa conduce banca, e ca si afacerea de la mama lui de la Dragasani, ne-a dat in judecata si ne cere un milion de euro mie, lui Tiriac si lui Halep, ca am indraznit sa ii cerem stadionul. Ca noi vrem sa-l vindem ca el sau sa facem hoteluri pe acolo. Nu, vrem sa jucam tenis", a anuntat Ilie Nastase.

Ion Tiriac, Simona Halep, Ilie Nastase, dar si alte nume din tenisul romanesc au pierdut procesul intentat Bancii Nationale a Romaniei.

La finalul anului trecut, Tiriac a adunat crema tenisului romanesc si a dat in judecata BNR, cerand reincluderea Arenelor BNR in circuitul sportiv.

Cazul a fost solutionat de Tribunalul Bucuresti, care a respins cererea ca fiind "lipsite de interes" si cel in privinta daunelor morale ca fiind nefondat. ...citeste mai departe despre "Halep, Tiriac si Nastase, dati in judecata de BNR? Prima reactie oficiala: "Procesul e invers"" pe Ziare.com

#Halep Tiriac Nastase proces BNR, #Tiriac Nastase BNR proces, #Tiriac Nastase Arenele BNR , #Stiri Sport