Cine e cel mai bogat fotbalist din lume. Are bani de zece ori cât Messi și Ronaldo la un loc

Vineri, 24 Februarie 2023, ora 07:06
690 citiri
Cine e cel mai bogat fotbalist din lume. Are bani de zece ori cât Messi și Ronaldo la un loc
Raif Bolkiah este cel mai bogat fotbalist din lume FOTO facebook

Deși Messi și Ronaldo au ținut capul de afiș al fotbalului în ultimii 15 ani, popularitatea nu le-a adus prim -planul financiar.

Există un fotbalist care are o avere de zece ori mai mare decât a celor două staruri la un loc. Ce-i drept, averea acestuia, estimată la 20 de miliarde de dolari, nu are nicio legătură cu sportul.

Faiq Bolkiah (24 ani) este considerat cel mai bogat fotbalist al lumii. Acesta este nepotul sultanului din Brunei, Hasnal Bolkiah, și acum joacă în Thailanda, la formația Chonburi.

Faiq Bolkiah s-a născut la Los Angeles și s-a format ca jucător la clubul englez AFC Newbury. Ulterior, a trecut pe la categoriile inferioare ale echipelor Southampton, Arsenal, Chelsea şi Stoke City, fiind transferat în 2016 la Leicester.

Nu a avut șansa să debuteze la prima echipă, iar în 2020 s-a trasferat la Maritimo Funchal, dar nici acolo nu a dat randamentul așteptat și a fost dat afară.

După această experiență, Faiq a decis să plece în Asia și astfel a ajuns în Thailanda. Bolkiah a jucat și șase meciuri la naționala Bruneiului, pentru care a înscris un gol într-o partidă cu Timorul de Est. ...citeste mai departe despre "Cine e cel mai bogat fotbalist din lume. Are bani de zece ori cât Messi și Ronaldo la un loc" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Raif Bolkiah, #bogat, #miliarde dolari, #peste Messi si Ronaldo, #viata de nabab , #Stiri Sport