EXCLUSIV Armata a semnat actele - isi face stadion de lux din bani publici

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 07:02
931 citiri

Intr-un moment in care stadionul din Ghencea este parasit de aproape jumatate de an si nu se stie daca neintelegerile cu echipa lui Gigi Becali se vor rezolva vreodata, Armata a obtinut acordul pentru transformarea actualei arene intr-una de lux.

Comandatul Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua, George Boroi, a declarat, in exclusivitate pentru Ziare.com, ca institutia pe care o conduce a obtinut aprobarile pentru modernizarea bazei din Ghencea, iar actele au fost deja semnate.

Fondurile vor fi asigurate din bani publici, in contextul in care Romania se pregateste de organizarea unor meciuri de la Campionatul European din 2020.

"S-au semnat documentele premergatoare, iar baza din Ghencea a fost inclusa pe lista celor ce vor fi modenizate. Banii nu vor fi asigurati de unitatea noastra militara, ci de Compania de Investitii", a declarat George Boroi pentru Ziare.com.

Comandantul CSA Steaua a refuzat sa faca publice alte detalii despre proiect, ...citeste mai departe despre "EXCLUSIV Armata a semnat actele - isi face stadion de lux din bani publici" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stadion nou Steaua, #modernizare stadion Steaua , #Stiri Sport