Decizie drastica luata de Primaria Capitalei: Ce se intampla cu proiectul care a "inghitit" anual milioane de euro

Miercuri, 21 Octombrie 2015, ora 21:01
1028 citiri
Decizie drastica luata de Primaria Capitalei: Ce se intampla cu proiectul care a "inghitit" anual milioane de euro
Foto: CSM Bucuresti

Proiectul in care primarul-suspendat Sorin Oprescu a pompat milioane de euro din bani publici in ultimii opt ani se apropie de final.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Bucuresti isi poate lua adio de la sumele uriase pe care le incasa anual, dupa ce primarul-interimar Dan Stefanel a anuntat ca va taia in mare masura finantarea.

Potrivit spuselor lui Dan Stefanel, de acum inainte CSM Bucuresti trebuie sa-si schimbe strategia si sa puna accent pe cresterea tinerilor sportivi. Pana in prezent, sectiile clubului beneficiau de jucatori de top din strainatate, care aveau salarii uriase.

"Indiferent cine va veni director, trebuie sa inregimentam la toate sectiile cat mai multi copii. Nu a existat o campanie de sustinere si informare a tuturor cetatenilor cu privire la Centrul de Copii si Juniori, iar cineva trebuie sa se implice.

Prefer sa ne continuam activitatea, indiferent de sectie, ca vorbim de handbal, de volei, de baschet, de rugby, cu ...citeste mai departe despre "Decizie drastica luata de Primaria Capitalei: Ce se intampla cu proiectul care a "inghitit" anual milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#finantare CSM Bucuresti, #buget CSM Bucuresti , #Stiri Sport