De ce doar o mica parte din pariori reuseste sa traiasca din pariuri sportive?

Vineri, 18 Noiembrie 2016, ora 12:42
1407 citiri
De ce doar o mica parte din pariori reuseste sa traiasca din pariuri sportive?
Foto: Marius Cadar

Se spune ca 9 din 10 pariori sunt pierzatori, insa realitatea este posibil sa fie chiar mai dura de atat. Parerile sunt impartite si nu avem nici o statistica definitorie pentru situatia globala, insa cei mai multi dintre specialisti sustin faptul ca aproximativ 1% dintre pariori reusesc sa realizeze profit in mod constant pe termen lung - ani la rand.

10% dintre pasionati reusesc totusi sa iasa pe profit pe o perioada medie de timp, cum ar fi 6 luni sau chiar 1 an. Ceea ce le opreste acestora seria pozitiva nu este nimic altceva decat disciplina si rabdarea. Practic, odata ce un parior reuseste sa fie pe plus dupa un an de zile - timp in care se presupune ca a jucat cel putin cateva sute bune de ponturi - este clar ca acesta si-a format un sistem de joc care functioneaza. Un sistem de joc bun, personalizat, nu poate fi intrerupt de nimic altceva decat de lipsa de autocontrol, cunoscuta si sub numele de stapanire de sine.

Cum joaca pariorii romani?

Cadar Marius, fondatorul ...citeste mai departe despre "De ce doar o mica parte din pariori reuseste sa traiasca din pariuri sportive?" pe Ziare.com

#sfaturi pariori pariuri sportive, #pariuri sportive online , #Stiri Sport