Cu placa pe vulcan sau saritura intr-un lac cu crocodili, sporturile care te pot detensiona rapid

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 00:00
1956 citiri
Cu placa pe vulcan sau saritura intr-un lac cu crocodili, sporturile care te pot detensiona rapid
Volcano Boarding

In goana dupa adrenalina, unii nu au nicio limita. Daca va ia ameteala gandindu-va la bungee jumping sau snow boarding, ar trebui sa stiti ca aceste activitati sunt joaca de copii pe langa cele mai nebunesti sporturi extreme din lume.

Volcano Boarding

Imaginati-va ca alunecati pe un vulcan activ cu o viteza de 80 de kilometri pe ora, avand doar o placa sub dumneavoastra. Nu este o scena dintr-un film de groaza, ci activitatea preferata a multor impatimiti de sporturi extreme. Fanatici din toata lumea considera "volcano boarding" ca fiind cel mai tare sport existent, conform Oddee.com.

Mii de turisti se indreapta in fiecare an catre muntele Cerro Negro din Nicaragua pentru a lua parte la cursele nebunesti. Surferii, dotati cu echipamente de protectie, genunchiere si casti, pot atinge viteze legale doar pe autostrada. De la deschiderea sa, Cerro Negro a atras peste 10.000 de sportivi.

Limbo Skating

Chiar daca pare imposibil, limbo-skating (patinaj cu rotile pe sub masini) este foarte la moda in India. Acest sport necesita flexibilitate, putere si echilibru de gimnast. Copilul Aniket Chindak detine recordul neoficial, dupa ce s-a dat cu patinele pe sub 57 de masini.

Train Surfing

Train surfing este un sport ilegal ce presupune catararea si "surfingul" pe acoperisul unui tren sau metrou in miscare. Aceasta activitate este o problema serioasa in Africa de Sud, unde un numar semnificativ de tineri au fost raniti sau omorati in acest mod.

Sportul a devenit populat in anii '80, in Germania, unde a primit numele de "S-Bahn Surfing". Fenomenul s-a stins in timp, insa a fost readus in lumina reflectoarelor de o gasca din Frankfurt.

Liderul grupului, autointitulat "Calaretul Trenului", a devenit celebru dupa ce "s-a dat" pe InterCityExpress, cel mai rapid tren din Germania.

Crocodile Bungee

Daca v-ati saturat de bungee jumping-ul clasic, atunci incercati sa-l condimentati. Puteti lua exemplul australian: saritura intr-un lac plin de crocodili.

#sport extrem, #bungee jumping, #bungee jumping crocodili, #volcano boarding, #train surfing , #Stiri Sport