Cel mai mare eveniment urban dedicat biciclistilor romani are loc in septembrie

Luni, 19 August 2013, ora 14:14
972 citiri
Cel mai mare eveniment urban dedicat biciclistilor romani are loc in septembrie

BikeFest 2013, cel mai mare eveniment dedicat biciclistilor din Romania, va avea loc intre 14 si 15 septembrie, in parcul Izvor din Capitala.

Festivalul dedicat biciclistilor urbani va urma traditia editiei precedente si va cuprinde competitii inedite pentru a pune la incercare abilitatile si cunostintele despre biciclete ale participantilor, precum si dezbateri despre piste, drepturi si obligatii ale biciclistilor.

Pentru cei care doresc sa-si schimbe bicicleta, la Bikefest vor veni cei mai importanti distribuitori de biciclete si cele mai mari magazine din Bucuresti cu oferte de nerefuzat, iar pentru cei ce sunt interesati sa vanda sau vaneze un chilipir, la BikeFest are loc prima licitatie de biciclete si accesorii.

Nu in ultimul rand, in cadrul festivalului se va organiza cel mai mare maraton de cycling organizat pana acum in Romania, precum si concerte sustinute de ROA, Vali Umbra & Infintu' si Just Another Lie. In plus vor avea loc proiectii de film, scurtmetraje, workshop-uri si ateliere creative, iar organizatorii promit premii si multa voie buna.

#BikeFest 2013, #Festival Biciclisti Bucuresti, #BikeFest septembrie 2013, #BikeFest Parc Izvor , #Stiri Sport