Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bancherii au evadat, pedaland, din lumea finantelor

Bancherii au evadat, pedaland, din lumea finantelor


Deseori bancherii sunt descrisi drept persoane sedentare, mai mult aplecate asupra cifrelor si mai putin atente asupra formei fizice in care se afla.

Doi sefi de banca din Romania sfideaza aceasta clasificare si participa des la competitii sportive care necesita o conditie fizica deosebita si o vointa iesita din comun.

Cei doi sunt Steven van Groningen, directorul executiv al Raiffeisen Bank Romania, si Emil Bituleanu, seful Libra Bank Romania.

Ei au participat duminica trecuta la Prima Evadare, cel mai mare concurs de mountain bike din Romania, cu aproape 3.000 de participanti.

Steven van Groningen a facut o cursa in forta si a reusit sa prinda podiumul la categoria sa de varsta (50+), reusind sa se claseze mai bine decat peste 2.500 de participanti.

Seful Raiffeisen Bank Romania a obtinut locul trei la Prima Evadare 2013, parcurgand cu bicicleta aproape 60 km de teren accidentat.

Steven van Groningen, dreapta

Emil Bituleanu a reusit si el o cursa buna, clasandu-se pe locul 138 din 2583 de concurenti care au terminat cursa in timpul regulamentar.

Emil Bituleanu, Libra Bank

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2562 ori