Anunt oficial facut de DNA: Borcea si fratii Becali i-au dat mita judecatorului

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 06:59
1092 citiri

Directia Nationala Anticoruptie a explicat motivul pentru care judecatorul Geanina Teodorovici Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, a fost retinut in cursul serii de joi.

Potrivit unui comunicat de presa al DNA, Borcea si fratii Becali i-au dat mita, intre 2009 si 2012, judecatorului care i-a achitat in prima faza in Dosarul Transferurilor.

Suma totala a spagii se ridica, spun procurorii, la 220.000 de euro.

"Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul ca - pentru a pronunta aceasta solutie de achitare - inculpata Terceanu Geanina a primit de la inculpatii Becali Ioan, Becali Victor si de la suspectul Borcea Cristian in mai multe transe, suma totala de 220.000 de euro, incepand cu luna aprilie 2009 si pana in luna mai 2012", se arata in comunicatul DNA.

De asemenea, DNA mai precizeaza ca ii ancheteaza in acest caz si pe fratii Becali si Cristi Borcea sub acuzatia de dare de mita.

"Sumele de bani primite cu titlu de mita au fost remise magistratului de ...citeste mai departe despre "Anunt oficial facut de DNA: Borcea si fratii Becali i-au dat mita judecatorului" pe Ziare.com

#DNA spaga Dosarul Transferurilor, #Borcea Becali spaga Dosarul Transferurilor , #Stiri Sport