Adrian Mititelu, trimis in judecata de DNA in cazul transferului lui Mihai Costea la Steaua

Luni, 25 Iulie 2016, ora 12:09
886 citiri

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, la data faptelor administrator si director general unic al SC Fotbal Club U Craiova SA, pentru inselaciune si evaziune fiscala, in forma substituirii, degradarii sau instrainarii de catre debitor a bunurilor sechestrate.

In dosar a fost deferit justitiei pentru fapte similare si Gigel Preoteasa, la data faptelor secretar al aceluiasi club.

DNA precizeaza, intr-un comunicat, ca in 31 ianuarie 2011, urmare a unor debite foarte mari pe care SC Fotbal Club U Craiova SA le avea catre bugetul consolidat al statului, in cadrul procesului de executare silita, declansat impotriva societatii in vederea recuperarii creantelor fiscale in suma de peste 9,9 milioane lei.

Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala a intocmit un proces verbal de sechestru pentru bunuri mobile, prin care au fost indisponibilizate drepturile federative de joc ale celor 39 de jucatori de fotbal, care activau in baza unor ...citeste mai departe despre "Adrian Mititelu, trimis in judecata de DNA in cazul transferului lui Mihai Costea la Steaua" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mititelu trimis judecata DNA, #Mititelu transfer Costea Steaua, #Mititelu Craiova DNA , #Stiri Sport