Vrei sa sari cu parasuta? 1 mai, cea mai potrivita ocazie

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 00:00
3994 citiri
Vrei sa sari cu parasuta? 1 mai, cea mai potrivita ocazie

Depaseste-ti limitele si gusta adrenalina de 1 mai, chiar in Bucuresti. Anul acesta poti sarbatori ziua de 1 mai timp de 4 zile, pana in 4 mai, cu salturi in tandem cu parasuta de la 4.000 de metri inaltime.

Poti participa, de asemenea si la cursuri de initiere sau chiar sesiuni de perfectionare alaturi de instructori calificati la nivel international.

Business24 iti propune doza de adrenalina pe care o poti lua de la Aerodromul Clinceni, in compania specialistilor de la TNT Brothers.

"In Romania, din lipsa promovarii si a informatiilor despre acest sport, la intrebarea 'Vrei sa sari cu parasuta', in general 6 din 10 persoane vor raspunde invariabil 'Mi-e frica!'. Insa astazi, datorita evolutiei tehnicii si echipamentelor, saltul cu parasuta in tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume", spun reprezentantii companiei, intr-un comunicat oficial.

Varsta minima pentru un salt in tandem cu parasuta este 18 ani, susti acestia, iar daca vrei sa ii iei si cei mici (cel putin 16 ani) cu tine, ar trebui sa faci un drum pana la notar, pentru a legaliza acordul tau. In afara de aceste mentiuni, organizatorii spun ca, in rest, oricine isi doreste sa isi depaseasca limitele, se poate "inrola" pentru aceasta provocare.

Un salt cu parasuta costa 650 de lei, iar daca vrei sa fii filmat in tot acest timp, vei plati 875 de lei. Daca vrei sa ai si filmare dar si poze, pretul total ajunge la 950 de lei.

#salt cu parasuta 1 mai, #salt parasuta Clinceni, #sport extrem 1 mai , #Sporturi