Nu poti trai din pariuri pe bilete de fotbal fara unelte precum SoccerKeep.com

Marti, 15 Martie 2016, ora 14:11
3590 citiri
Nu poti trai din pariuri pe bilete de fotbal fara unelte precum SoccerKeep.com

Peste 1 milion de romani joaca in mod constant bilete sportive. Pasionatii mizeaza pe diverse sporturi, cum ar fi tenisul, boxul sau hocheiul, insa cel mai popular sport, de departe, ramane fotbalul. Aproximativ 80% din banii incasati de operatori vin de pe urma biletelor plasate pe partidele sportului rege.

Industria locala a pariurilor a inceput sa creasca exponential odata cu debutul crizei economice. De atunci, din ce in ce mai multi barbati cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani au inceput sa perceapa mizele sportive ca pe o sursa importanta de castig, in detrimentul serviciului de zi cu zi.

Interesul crescut fata de acest fenomen a dus si la auto-educarea multora dintre cei pasionati. De aceea, pariorii au inceput sa se bazeze din ce in ce mai mult pe diverse informatii statistice pentru a-si alege mizele.

SoccerKeep se diferentiaza de celelalte site-uri de scoruri prin informatiile statisticile aparte pe care le pune la dispozitia vizitatorilor.

PariuriX.com, comunitatea pariorilor din Romania considera acest site ca fiind unul indispensabil din lista cu cele mai bune resurse pentru pariori.

Pe langa clasamente, rezultate si evenimente viitoare, platforma SoccerKeep propune cateva statistici cat se poate de interesante. Fiecare partida are o pagina dedicata, in care putem gasi numeroase informatii extrem de folositoare si chiar pronosticuri, generate de un algoritm secret.

Statistici

Seriile actuale ale echipelor sunt afisate dupa: victorii, egaluri, infrangeri, meciuri fara victorie, egal sau infrangere si dupa numarul de partide cu gol marcat, primit, fara gol marcat si fara gol primit. Tabelul afiseaza toate aceste date in mod separat pentru meciurile de acasa, pentru cele disputate in deplasare precum si la general. Aceste informatii sunt extrem de folositoare pentru evidentierea formei in care se afla echipele angrenate intr-o anumita partida.

O alta resursa aparte prezinta numarul de meciuri in care fiecare echipa a marcat prima, numarul de goluri prin care a preluat conducerea si numarul de dati in care a fost condusa.

In continuare, avem detalii legate de meciurile in care echipa a marcat primul gol al meciului, precum si media minutulelor in care au deschis scorul.

Tot aici sunt afisate si aceleasi tip de date, in oglinda, pentru situatiile in care adversarii au marcat primul gol al partidei.

Si mai mult decat atat, platforma afiseaza si o statistica generala care include informatii legate de primului gol marcat sau primit, detaliind si intervalele de 15 minute in care fiecare gol a fost inregistrat. Desigur, toate aceste date sunt separate in meciuri jucate in deplasare, acasa, precum si un tabel general.

Un alt set de date ne prezinta numarul de puncte pe meci, procentele de victorii, egaluri si infrangeri, media golurilor marcate si primite pe meci, precum si media totala a golurilor marcate sau primite in respectiva competitie.

Categoria Diferente de goluri contine 6 tabele care arata diferentele de goluri la care echipele au castigat sau pierdut, acasa, in deplasare, precum si per ansamblu. Aceasta statistica inovatoare se poate dovedi ca fiind extrem de folositoare pentru jucatorii care obisnuiesc sa mizeze pe pariurile de tip handicap sau handicap asiatic.

Intervalele in care echipele au marcat sau au primit goluri sunt, la randul lor, foarte bine disecate. Acest tabel ne prezinta numarul exact de goluri marcate sau primite de fiecare echipa, in fiecare dintre cele 6 intervale ale partidei, si anume: 0-15, 16-30, 31-45 (incluzand prelungirile), 46-60, 61-75, 76-90 (incluzand prelungirile).

Tot aici gasim si numarul de goluri inscrise sau incasate in prima si respectiv cea de-a doua repriza.

Sectiunea Goluri detaliaza media golurilor marcate si primite, impreuna cu media totala de goluri inregistrata in partidele anterioare ale echipei.

Pe langa acestea, aici avem si media meciurilor incheiate cu peste 2,5, peste 3,5, peste 4,5, atat pentru partidele de acasa cat si pentru cele disputate in deplasare.

In continuare, avem procentul meciurilor in care ambele echipe au marcat, procentul partidelor in care echipa nu a primit gol, precum si procentul meciurilor in care nu a marcat.

Pronosticuri

Pe langa datele aparte pe care le prezinta, SoccerKeep, enciclopedia pariorilor, ofera si predictii pentru toate cele peste 1000 de partide saptamanale pe care le monitorizeaza. Platforma ne propune pronosticuri de tipul 1, x sau 2 pentru rezultatul final si pentru rezultatul de la pauza fiecarei partide.

De asemenea, algoritmul estimeaza si numarul total de goluri in meci, pe care ni-l prezinta in format sub sau peste 2,5 goluri pentru intreaga partida, precum si numarul golurilor anticipate pentru prima repriza - sub forma sub sau peste 1,5 goluri.

Si pe langa acestea, gasim si ponturi cu privire la tipurile de pariu: ambele echipe sa inscrie, echipa care inscrie primul gol, gol in ambele reprize si intervalul estimat al primului gol.

Fenomenul pariurilor

Legislatia Romaniei cu privire la jocurile de noroc a fost schimbata la sfarsitul anului 2015, moment in care dintre cei 488 de operatori care activau si pe piata locala autohtona, au ramas numai 19.

In 2015, operatorii au platit taxe in valore de 269 milioane de euro statului roman. In Marea Britanie, industria gereneaza aproximativ 5,4 miliarde de lire sterline, fiind una dintre cele mai semnificative din punctul de vedere al contributiilor catre stat.

Cu toate acestea, peste doua treimi din populatia Romaniei a jucat cel putin o data la Loto, in timp ce la Britanici, procentul este de numai 59%.

Daca 3% dintre romani practica jocurile de tip slots, in Marea Britanie, procentul practicantilor este de peste 4 ori mai mare - 13% din populatie a participat la astfel de jocuri.

Ultimele studii au aratat ca romanii cheltuie in jur de 650 de milioane de euro anual, la pacanele. Operatorii retin aproximativ 15% din incasari. Astfel, aproximativ 550 de milioane de euro se intorc la jucatori.

Suma medie cheltuita de impatimitii autohtoni de "pacanele" este de 100 RON, in timp ce venitul lor mediu se estimeaza a fi 1.500 RON.

Industria a inregistrat cresteri regulate in ultimii 5 ani, iar specialistii estimeaza ca fenomenul va continua sa evolueze in aceeasi maniera si in viitorul apropiat.

O multime de pariori incearca sa isi castige existenta din astfel de jocuri, dar putini reusesc. Si asta pentru ca nu au disciplina sa tina o evidenta clara, sa faca statistici ce sunt de multe ori simple si sa isi perfectioneze in continuare metoda de joc.

Cu SoccerKeep totul devine de acum mai usor pentru ca, pe langa serviciul de Livescore, program si rezultate, ai la indemana si statistici avansate pentru fiecare liga si fiecare meci in desfasurate din peste 100 de tari, atat din ligile superioare cat si din ligile inferioare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#SoccerKeep rezultate, #pronosticuri pariuri sportive , #Sporturi