Lagoon 630 MY, catamaranul cu motor care defineste perfect luxul

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 00:00
5216 citiri
Lagoon 630 MY, catamaranul cu motor care defineste perfect luxul
Foto: Lagoon Motor Yacht

Compania Lagoon si-a facut un nume in lumea sporturilor nautice prin ambarcatiunile cu panze lansate de-a lungul timpului, insa catamaranul Lagoon 630 MY iese din tiparul acestora si reuseste sa uimeasca.

Modelul 630 MY este un catamaran motorizat fermecator, care poate concura oricand cu orice iaht de lux de dimensiuni medii, potrivit Luxuo.

Ambarcatiunea creata de designerii Marc Van Peteghem si Vincent Lauriot Prevost se dovedeste un urmas demn al modelului 620 MY, caracterizat prin stabilitate si autonomie lunga intre escale.

La fel, amprenta finisajelor interioare date de atelierul Nauta Design fac din Lagoon 630 MY o ambarcatiune de lux in fata caruia nu ai avea de ce sa manifesti vreo ezitare.

Interiorul spatios permite luarea la bord a 12 pasageri, iar cabinele pot fi amplasate fie pe structura puntii principale, fie in cele doua carene, care dau stabilitate vasului, in cazul in care vrei sa-l folosesti pentru curse charter.

Lungimea totala a navei este de 19,5 metri, dar spatiul se dovedeste mult mai generos decat pe un iaht de aceleasi dimensiuni.

Designul spatiilor interioare se dovedeste ergonomic si comod, facandu-te sa nu simti vreun inconvenient legat de dimensiunea cabinelor sau a saloanelor de pe vas.

Avantajul unei punti spatioase cu 10 metri intre cele doua carene ale ambarcatiunii si cel dat de suprastructura adaugata vasului fac ca spatiul interior total sa fie de aproape 83 de metri patrati, in vreme ce numai puntea de la pupa ofera alti 22 de metri patrati destinati relaxarii.

Dotat cu doua motoare Volvo D4 de cate 260 CP, vasul poate efectua calatorii pe distante medii sau lungi cu o viteza maxima de 16 noduri. Insa, calitatile sale sunt bine puse in valoare la o viteza de croaziera de 10-12 noduri.

Pe scurt, Lagoon 630 MY este perfect pentru iesirile in larg cu familia sau o vacanta petrecuta alaturi de prieteni, iar caracteristicile sale tehnice fac din acesat catamaran motorizat un redutabil concurent al iahturilor de lux.

#catamaran Lagoon 630 MY, #ambarcatiune lux, #croaziera lux, #catamaran motorizat , #Sporturi