Jocurile Olimpice 2012: Cum poti vedea competitiile daca nu ai bilet?

Vineri, 04 Mai 2012, ora 16:27
1545 citiri
Jocurile Olimpice 2012: Cum poti vedea competitiile daca nu ai bilet?

Circa 10.000 de persoane care nu au bilete de intrare la competitiile sportive vor putea intra in fiecare zi in Parcul Olimpic din cartierul londonez Stratford, in timpul Jocurilor Olimpice din aceasta vara, pentru a viziona competitiile cu ajutorul unor ecrane gigantice, a anuntat Comitetul de organizare - LOCOG.

Parcul Olimpic, un spatiu de 2,5 kilometri patrati din estul capitalei britanice, unde se vor afla principalele situri sportive ale Jocurilor, intre care si Satul Olimpic, va gazdui unul dintre locurile construite recent, pentru ca spectatorii sa poata urmari in direct principalele competitii.

Proiectul, numit "Park Live", s-a inspirat de la colina "Henman Hill" de la All England Club din Londra, unde in fiecare an mii de persoane care nu pot obtine bilete pentru turneul de tenis de la Wimbledon sa urmareasca, asezati pe iarba, principalele meciuri ale turneului, pe un ecran urias.

Ideea LOCOG este de a crea o ambianta festiva in Parcul Olimpic asa cum se poate observa pe colina de la Wimbledon, zona urmand sa fie si securizata, cu masuri similare celor de pe aeroporturi.

#Jocuri Olimpice 2012 Londra, #bilete Jocurile Olimpice 2012, #Parc Olimpic competitii ecrane , #Sporturi