Alearga pentru un stil de viata sanatos la Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challenge

Marti, 02 Mai 2017, ora 14:22
2291 citiri
Alearga pentru un stil de viata sanatos la Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challenge

Te provocam sa-ti incepti weekend-ul din 20 mai 2017 intr-un mod distractiv si activ! Nu rata startul unuia dintre cele mai interesante crosuri de anul acesta-Crosul Universitatii Bucuresti-cora Lujerului Challenge.

Vino sambata, 20 mai 2017, in fata Facultatii de Drept (Bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5) si vei avea ocazia sa participi la o intrecere sportiva recreativa alaturi de personalitati de renume din lumea sportului precum Gabriela Szabo (fosta campioana olimpica la atletism), dar si Claudia Georgescu (Presedintele Federatiei Sportului Scolar si Universitar din cadrul Ministerului Educatiei Nationale).

Traseul are 3,8 km, startul este in Piata Operei (Facultatea de Drept), continua cu Splaiul Independentei - Soseaua Cotroceni - Bulevardul Iuliu Maniu, iar sosirea este in parcarea cora Lujerului.

Participarea este gratuita si sunt asteptati peste 3.000 de alergatori.

Premiile vor fi substantiale pentru toate categoriile!

Aceasta este cea de-a 25-a editie a acestui cros, competitia sportiva devenind de-a lungul anilor un eveniment de referinta pentru pasionatii de alergare.

Cei care doresc sa se inscrie o pot face in perioada 17 - 19 MAI la Serviciul Clienti din cadrul cora Lujerului, dar si in ziua competitiei, in curtea Facultatii de Drept, incepand cu ora 7:30.

Implicarea sociala este importanta si de aceea am plasat urne speciale destinate stangerii de fonduri pentru Asociatia MAME. Fondurile stranse sunt directionate in totalitate catre aceasta asociatie, pentru a sprijini lupta impotriva cancerului la copii.

PROGRAMUL COMPETITIEI:

Ora 7:30-9:30 - inscrierea participantilor (la standurile amenajate pe terenul de fotbal din curtea Facultatii de Drept) si anuntarea informatiilor legate de desfasurarea crosului.

Ora 9:45 - intreruperea circulatiei si adunarea participantilor la start;

Ora 10:00 - startul crosului;

Ora 11:00-12:00 - premierea castigatorilor; sesiune de fotografii si interviuri pentru castigatori, sponsori, parteneri, organizatori si participanti.

Pentru ca miscarea inseamna sanatate, iar o viata activa inseamna o stare de bine, nu rata startul crosului de sambata, 20 mai, ora 10:00.

Parteneri media: Ziare.com, Business24.ro, Mama de profesie, Calendareveniment.ro, Romania Libera, Amos News, DC News, Retail-FMCG.

#cora Lujerului Challenge , #Sporturi