Spark Trixx, accesoriul de vacanta pe care oricine si l-ar dori (Video)

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 00:00
5763 citiri
Spark Trixx, accesoriul de vacanta pe care oricine si l-ar dori (Video)
Foto: Sea Doo

Jucariile acvatice sunt printre cele mai indragite gadgeturi de vacanta, iar din aceasta toamna vei putea sa iti completezi colectia cu un ski jet de execeptie.

Spark Trixx a fost creat pentru a oferi libertate pe valuri, ski jetul dovediindu-se imbatabil in materie de trucuri executate pe valuri, relateaza Luxatic.

Spark Trixx iti va conferi imaginea de rebel pe care o ravnesti, chiar daca pentru a te obisnui cu forta sa vei avea nevoie de mai multe sedinte in care sa pui la incercare capacitatea de a imblanzi aceasta bestie.

Designul sau nou face ca aparatul sa functioneze ca un instrument precis in mainile unui conducator experimentat, asa ca daca ai acumulat deja ore petrecute pe valuri in saua unui ski jet vei observa ca Spark Trixx ridica aceasta experienta la un nou nivel.

Pozitia ghidonului este ajustabila, fapt care iti permite sa calaresti valurile mult mai bine sau sa executi figuri acrobatice stand in picioare.

Motorul sau de 899 cc face din acest aparat o adevarata bestie cu nervi, dar gradul de stabilitate, ca si sistemul inteligent de franare si pozitia marsarier iti asigura un control cat mai bun asupra naravasei jucarii nautice.

Cu un pret de doar 7.300 dolari, Spark Trixx pare un gadget perfect pentru vacanta estivala de anul viitor sau pentru a intra in dotarea unui iaht de croaziera.

#ski jet, #sporturi extreme, #jucarii acvatice, #ski jet Spark Trixx , #Sporturi extreme