Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Exploreaza adancurile la bordul unui adevarat pradator subacvatic

Exploreaza adancurile la bordul unui adevarat pradator subacvatic


Iubitorii de senzatii tari se vor bucura sa auda ca de acum isi pot comanda un submarin personal capabil sa-i plimbe vreme de 8 ore in imparatia adancurilor.

Deep Flight Super Falcon 3S este o creatie a companiilor DeepFlight si Rainbowfish Ocean Technology, iar sumersibilul de trei locuri se anunta a fi o jucarie subacvatica numai buna de luat la bordul unui iaht, remarca revista Luxatic.

Super Falcon se dovedeste un instrument perfect pentru exploratorii subacvatici. Fiecare din cele 3 locuri ale micului submarin este protejat de o capsula din plexiglas care ofera o vizibilitate de 360 grade.

In interior, bordul este dotat cu display-uri conectate la camerele video din exterior, iar sistemul de comunicare iti permite sa tii legatura permanent cu restul echipajului.

Super Falcon 3S poate atinge adancimi de pana la 120 de metri, iar bateria de litiu-ion-fosfat de 14 kW/h asigura o autonomie de pana la 8 ore in mediul subacvatic.

Noutatea pe care mizeaza creatorii submarinului Deep Flight Super Falcon 3S este reprezentata de modul de inaintare al acestuia. Practic, nava foloseste curentii creati de turbine pentru a "plana" prin mediul lichid, la fel ca o pasare de prada pe cer.

Viteza maxima atinsa de submarin este de 6 noduri, iar sistemele de siguranta includ si o modalitate de ejectare rapida a pasagerilor, pentru ca acestia sa se poata salva in caz de avarie.

Pentru moment, Deep Flight Super Falcon 3S mai are de trecut cateva teste in largul Marii Caraibilor inainte de a fi pus in vanzare, dar se anunta deja a fi viitoarea senzatie a sezonului estival 2017 in materie de jucarii pe care le poti lua pe un iaht.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4937 ori