Mini partie in Poiana Brasov pentru copii: Vezi la cat se ridica investitia

Vineri, 15 Noiembrie 2013, ora 15:59
2562 citiri
Mini partie in Poiana Brasov pentru copii: Vezi la cat se ridica investitia

Copiii care invata sa schieze vor avea, incepand din aceasta iarna, o mini partie doar pentru ei, langa partia Bradul, chiar sub traseul telecabinei, in Poiana Brasov.

Micutii vor avea la dispozitie o banda rulanta de transport de 100 de metri lungime, cu o viteza de deplasare cuprinsa intre 0,2-0,8 metri pe secunda, pe care vor putea urca pana in partea de sus a mini partiei. Capacitatea de transport a acestei benzi este de 1100 de copii pe ora.

"Este vorba despre crearea unui spatiu special pentru copii. Zona va fi delimitata de partia Bradul cu o plasa protectoare, iar in acest spatiu nu vor avea acces decat copiii incepatori in acest sport. Aceasta idee ne-a venit inca de anul trecut cand ne-au vizitat reprezentantii statiunii Courchevel din Franta. Atunci ei ne-au spus ca zona are o mare problema, ca nu exista un loc special amenajat pentru copii pentru a fi protejati de restul persoanelor aflate pe partie. Pana in acest an, copiii invatau sa schieze pe partia Bradul alaturi de adulti, o partie foarte aglomerata, si era foarte greu sa-i evite pe adulti. Tocmai de aceea ne-am gandit sa creem aceasta zona", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Primariei Brasov, Sorin Toarcea.

Constructia mini partiei se face in cadrul Conventiei pe care Primaria Brasov o are cu societatea Ana Teleferic, cea care administreaza transportul pe cablu in Poiana Brasov.

Aceasta societate finanteaza investitia, care se ridica la 80.000 de euro, urmand sa-si amortizeze investitia din incasari, accesul in zona pentru copii urmand sa fie contra cost.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mini partie Poiana Brasov, #investitie mini partie, #mini partie copii , #Ski