Incearca schiuri facute dupa ADN-ul tau!

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
3436 citiri
Incearca schiuri facute dupa ADN-ul tau!

Pregateste-te sa mergi din nou pe partie, la prima zapada, echipat cu schiuri facute special pentru tine, exact asa cum le vrei.

Iarna asta poti incerca o pereche de schiuri Wagner, unicat, facute la comanda in Colorado, dupa indicatiile tale precise, intr-o fabrica ecologica, bazata pe tehnologii de ultima generatie.

Programul Skier DNA al americanilor de la Wagner este menit sa-ti puna la punct o pereche de schiuri personalizate complet.

Constructorii vor tine cont de toate dorintele tale, de caracteristicile corpului tau, nivelul de pregatire, stilul abordat, zapada pe care obisnuiesti sa schiezi, tipul partiei si o multime de alte detalii.

Vei controla totul, de la dimensiuni si materialele folosite, pana la culori senzationale si un design ce nu poate trece neobservat.

Tehnologiile inovative folosite in exclusivitate de Wagner iti permit sa-ti alegi chiar si schiuri mai late decat de obicei, deoarece producatorii reusesc sa le faca surprinzator de usoare si performante.

Pentru finisaje, Wagner aduce materiale direct din Austria, pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. Iti poti alege un model robust sau unul elegant, un model clasic, cu lemn lucrat manual, sau un design modern, dintr-o infinitate de modele si culori.

Totul pentru ca la sfarsit tu sa primesti o pereche de schiuri cum n-ai mai vazut, pe care nu o poti cumpara direct de pe raftul unui magazin, indiferent cat ar costa.

Tehnologie de varf, cu performante spectaculoase

Wagner revolutioneaza industria producerii schiurilor cu o noua tehnologie de varf, gratie miezului Lignolyte, din lemn "imbogatit" cu o rasina bio unica, cu 20% mai usor decat traditionalul miez din lemn de plop.

Materialul astfel rezultat este mai rezistent decat lemnul de okoume, balsa si paulownia, esente tropicale folosite in miez pentru obtinerea unor schiuri sau placi de snowboard cat mai usoare.

Miezul Lignolyte foloseste lemn cu granulatie mare, cum ar fi stejarul american, tratat cu o rasina bio, ecologica, ce nu este creata folosind derivati ai petrolului.

Aceasta umple spatiile microscopice din structura lemnul si il plastifiaza. Astfel, rezistenta, duritatea si elasticitatea naturale sunt sporite cu 24%.

Producatorii sustin ca acest material este la fel de trainic ca miezul din lemn de frasin sau artar, fara a fi insa nici pe departe la fel de greu.

Mai mult, schiurile din Lignolyte sunt la fel de rapide precum cele din aluminiu si titan, fiind insa de doua ori mai usoare.

In plus, tehnologia fereste schiurile de problemele cunoscute ale schiurilor metalice, cum ar fi indoirea sau delaminarea.

"Aceste schiuri sunt usoare ca pana, dar incredibil de stabile", spune Pete Wagner, CEO si designer la Wagner Custom.

"Am obtinut schiuri agile si usor de manevrat, ideale pentru culoare inguste, printre copaci, dar stabile si line la viteza, in curbe ori pe zapada afanata", spune producatorul.

Mai mult, americanii vin cu o solutie revolutionara la problema folosirii eficiente a fibrei de carbon in schiuri, care nu le da pace designerilor de peste 20 de ani.

Producatorii au incercat sa foloseasca cat mai mult carbon, de-a lungul vremii, pentru a reduce greutatea schiurilor, dar alte performante au fost afectate in schimb.

Wagner foloseste fibra de carbon infasurata ca o banda in jurul miezului, pentru a intari schiurile, fara a afecta insa proprietatile naturalae ale lemnului.

Greutatea scade dramatic, prin intermediul acestei tehncii deosebite de aplicare a fibrei de carbon. Astfel, chiar si schiurile late pot fi acum extrem de usoare.

Probeaza-le direct pe partie

Proiectarea si fabricarea schiurilor tale dureaza doar trei saptamani, din momentul procesarii comenzii. Mai mult, le poti incerca linistit o luna de zile. daca nu esti multumit, iti primesti banii inapoi sau inapoi schiurile, pentru a fi reconstruite de la zero.

Preturile pornesc de la 1.795 de dolari, iar limita superioara este data doar de limitele imaginatiei tale.

Step Up from Wagner Custom on Vimeo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#schiuri comanda, #schiuri personalizate, #schiuri custom made, #schiuri Wagner, #schiuri carbon, #miez schiuri , #Ski