Adrenalina de weekend: Zboara cu un avion de epoca!

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
3034 citiri
Adrenalina de weekend: Zboara cu un avion de epoca!

Zborul cu avionul de epoca iti ofera o senzatie extraordinara chiar daca esti obisnuit sa zbori cu avioanele de linie. Fie ca esti pasionat de aviatie, fie ca esti, pur si simplu curios, un astfel de zbor iti ofera suficienta adrenalina si relaxare la sfarsit de saptamana.

Un mare avantaj al zborului cu un avion de epoca e senzatia de calatorie in istorie. Tu, omul modern, ai ocazia sa fii un pionier al zborului si sa retraiesti inceputurile aviatiei. Apoi este senzatia de libertate absoluta, nu esti inconjurat de gadget-uri sofisticate, de forme abstracte si culori metalice, spune Ramona Apahidean, reprezentant Activitati Cadou Supermarket.

De aici poti comanda un voucher pentru tine sau pentru cineva drag, care va va duce catre un zbor de 20 de minute cu replica modelului Pitts din anii 30.

Daca indraznesti sa incerci un zbor cu avionul de epoca, atunci te sfatuim sa porti haine lejere ca sa te poti bucura confortabil de experienta. Pentru o nota de autenticitate, poti purta casti si ochelari retro, iar fotografiile vor fi o amintire demna de pus in rama.

Zborul poate fi o experienta placuta atunci cand calatorim cu imensele avioane Boeing, insa poate fi de neuitat la bordul unui avion de epoca, si merita incercat macar o data in viata.

In cazul in care un simplu zbor nu iti este suficient, poti lua lectii de pilotaj cu acelasi tip de avion. Aici vei primi detalii despre principale comenzi efectuate de catre un pilot, ce reprezinta fiecare buton de pe bord si care e rolul acestora, dar si alte detalii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#zbor avion epoca, #cursuri zbor avion epoca, #cadou zbor avion epoca , #Scoala aviatie