Romanian Corporate Sports: 40 de companii joaca fotbal. Vezi capii de serie

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 18:58
2203 citiri
Romanian Corporate Sports: 40 de companii joaca fotbal. Vezi capii de serie

Ursus, Vodafone Romania, Generalii Asigurari, Oracle Romania si Tarom sunt capi de serie in campionatul de fotbal pentru companii organizat in cadrul proiectului Romanian Corporate Sports.

40 de echipe formate din angajatii unor companii ca BCR Asigurari, Xerox Romania, Tuca Zbarcea si Asociatii, Adobe si altii iau startul in cadrul campionatului organizat de Romanian Corporate Sports.

Campionatul va incepe pe 19 martie si se va desfasura la Clubul Voinicelul din Bucuresti. Fiecare etapa se va disputa pe parcursul a patru zile din saptamana, respectiv luni, marti, miercuri si joi, intre orele 19.00 si 22.00.

Capii de serie ai celor cinci grupe au fost selectati din cele opt echipe participante la Faza Finala a editiei anterioare a competitiei.

Echipele primesc, la fiecare eveniment, pachete de beneficii, care pot include arbitraj profesionist, echipamente sportive, bauturi racoritoare, asistenta medicala, servicii de securitate s.a.

"Principala motivatie pentru care se inscriu si participa companiile este aceea de a avea o activitate extra job. Nu exista o miza in bani, pe langa faptul ca sunt implicati intr-o competitie cu alte 39 de companii, participantii primesc produse si alt gen de beneficii", a declarat pentru Business24 Roxana Mircea, purtator de cuvant MPG.

"Reteaua privata de sanatate Regina Maria", hotel "Pullman", BCR Asigurari, Bergenbier si Hummel, Aqua Carpatica s-au alaturat proiectului Romanian Corporate Sports ca sponsori oficiali. Domeniile Samburesti si BRONEC sunt si ei sponsorii de baza ai campionatului.

Campionatul de Fotbal pentru Corporatii face parte din Romanian Corporate Sports, cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania.

Initiat si dezvoltat de MPG, Romanian Corporate Sports desfasoara doua editii/an: de primavara (februarie - iulie) si de toamna (septembrie - noiembrie).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#AQUA Carpatica, #fotbal companii, #competitie fotbal companii, #campionat fotbal companii, #Romanian Corporate Sports , #Relaxare