Angajatii tai vor munci mai bine daca au parte de endorfine! Iata cum ii poti ajuta

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 11:18
2033 citiri
Angajatii tai vor munci mai bine daca au parte de endorfine! Iata cum ii poti ajuta

Unica Sport Romania organizeaza Ziua portilor deschise cu tema "Un angajat activ, un angajat fericit!", joi, 30 martie, incepand cu ora 18:00.

Evenimentul va fi organizat de Unica Sport Romania si Romartizanat, in parteneriat cu Ministerul Turimului si va avea loc in sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau nr. 4D, cladirea de birouri "C", parter, sector 2, Bucuresti (in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu).

Programul evenimentului va cuprinde prezentari sustinute de manageri de HR si se va incheia cu o prezentare de ii realizata de Romartizanat, o degustare de vinuri si o tombola cu produse oferite de partenerii evenimentului.

La eveniment sunt invitati sa participe manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

"Un angajat activ, este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea si tema evenimentului nostru iar cei optsprezece ani de activitate in acest domeniu mi-au demonstrat ca nu ma insel.

Se stie ca activitatea fizica genereaza endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasa ori la birou cu pofta de munca si cu pofta de viata.

Unica Sport inseamna pentru mine mai mult decat o afacere de succes, este un angajament social fata de semenii mei. Iar compania noastra, sper, reprezinta un exemplu valoros pentru o societate in cautare si in continua schimbare", a declarat dr. Galina Tomas, fondator si director Unica Sport.

Evenimentul este sustinut de Academia Catavencu, Business24, Business Woman, Cariere, Centrul de Presa, Crama Oprisor, Dacic Cool, Diferente si esente, Fashion8, Femeia Moderna, Himalaya Herbal Healthcare, Kiwi Finance, Manager Express, Mio Bio, Mujer, Romania libera, Tratamente naturiste, Viwa Vitaminwater.

Despre Unica Sport

Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in septembrie 2016.

Pretul abonamentelor de grup la Unica Sport Romania incepe de la 150 lei/luna si cuprinde: intrari nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dusuri cu apa calda, uscatoare de par, accesorii sportive etc.

Suplimentar, abonatii pot opta pentru sedinte cu nutritionistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, sedinte private de fitness, masaj, yoga.

In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. In salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg.

Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei proprii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

#Unica Sport sala , #Program fitness