Distractie pe mai multe fronturi

Joi, 24 Ianuarie 2008, ora 09:02
1530 citiri
Distractie pe mai multe fronturi

Bucurestenii mici si mari pot sa dea "mana cu mana" ori intr-o hora a Unirii la statia de metrou Piata Unirii, ori la patinoar, unde vor aluneca pe gheata pe muzica live, sau intr-un club unde vor sarbatori cu dans Ziua Unirii Principatelor Romane.

Daca aveti nevoie de un moment solemn care sa va pregateasca de petrecere, de la ora 10.00, la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, politicienii si persoanele publice vor depune coroane de flori pentru a celebra cei 149 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Pentru cei pe care Unirea ii va prinde la statia de metrou cu acelasi nume, Teatrul Masca a pregatit un program special pentru a sarbatori momentul istoric de la 1859. Mihai Malaimare, directorul teatrului, a regizat un spectacol fara cuvinte, in care traditiile folclorice coboara in subteran.

Muzica populara din zona Moldovei, Banatului si a Olteniei va fi tot timpul pe fundalul spectacolului "La romani", iar actorii, imbracati in costume populare, ii vor invita pe curiosii care se vor opri la ora 16.00, la metrou, sa se prinda cu ei in Hora Unirii.

<a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=338482>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>