Zvexx, bestia electrica de pe soselele viitorului. Nu-i asa ca arata magnific?

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 00:00
4882 citiri
Zvexx, bestia electrica de pe soselele viitorului. Nu-i asa ca arata magnific?
Foto: Facebook/Zvexx

Probabil ca te-ai fi asteptat ca un prototip de motor electric cu aspect agresiv sa rasara prin atelierele unor bikeri pasionati din Statele Unite sau Japonia. Nimic mai fals!

Cea mai atragatoare motocicleta 100% electrica vine din Elvetia si este creatia unor designeri si ingineri care iubesc "bestiile" pe doua roti, arata Luxatic.

Zvexx Motorbike, firma infiintata de elvetieni, isi propune sa scoata performante uluitoare cu noul lor produs destinat motociclistilor in viitorul apropiat.

Zvexx este doar un prototip, dar odata transpusa in produs de serie ar putea face legea pe soselele Europei.

Bestia vopsita in rosu si negru vine dotata cu un set de 26 de baterii litiu-ion de 13 kwh, care pentru moment ii ofera autonomie de 150 de km.

Motocicleta electrica este insa dedicata performantei, iar forta cu care aceasta ruleaza este similara unui Bugatti Veyron SuperSport, insemnand un demaraj 0-80 km/h in mai putin de 3 secunde.

Ar fi bine sa te interesezi din timp ce mai planuiesc elvetienii de la Zvexx Motorbike, in contextul in care acestia s-ar putea sa lanseze destul de repede pe piata seria limitata de bolizi electrici pe doua roti.

#motociclete electrice, #motocicleta Zvexx, #prototip Zvexx Motorbike , #Motociclism