Vespa Sei Giorni, o aventura urbana pe gustul tau

Sambata, 19 August 2017, ora 00:00
3966 citiri
Vespa Sei Giorni, o aventura urbana pe gustul tau
Foto: Luxatic

Vespa a scos pe piata doar de cateva zile un nou scuter menit sa duca aventura urbana cu un pas in fata, iar modelul Sei Giorni se anuna o adevarata surpriza pentru adeptii plimbarilor pe doua roti.

Vespa Sei Giorni este o replica moderna a modelului Six Days Vespa Sport, care a facut furori in anii '50, anunta Luxatic.

Noul scuter Vespa foloseste platforma GTS de pe modelele recent lansate de compania italiana, dar un far montat pe aripa din fata, ghidonul in stil Vespa Sei Giorni si alte elemente de design readuc imaginea unui scuter clasic Vespa.

Referinte ale stilului clasic se regasesc si in instrumentele afisate pe bordul scuterului, chiar daca afisajul retro ascunde in spate elemente ale tehnologiei de ultima ora.

Sei Giorni se dovedeste o experienta placuta in timpul plimbarilor prin oras, gratie designului clasic al seii scuterului, dar, la fel, aspectul sau usor conservator ascunde anumite dotari de ultima ora: ABS, un port USB mascat sub sa sau faruri LED.

Scuterul poate fi personalizat la cerere, adaugandu-i-se genti pentru bagaje, compartimente pentru pastrarea actelor, sistem antifurt sau chiar un parbriz.

Numarul exemplarelor care vor compune aceasta editie speciala Vespa Sei Giorni, iar acest lucru ar trebui sa te convinga sa profiti cat mai repede de ocazia de a te accesoriza cu un scuter cu design clasic.

#motociclism, #scuter Vespa, #Vespa Sei Giorni , #Motociclism