Mercedes intra pe piata carturilor de golf. Tu cum te afisezi la club?

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 00:00
2556 citiri
Mercedes intra pe piata carturilor de golf. Tu cum te afisezi la club?
Foto: Mercedes-Benz

Orice jucator de golf incearca sa arate cat mai bine pe terenul de joc, iar pentru asta are nevoie de cele mai stilate accesorii, de la crose pana la imbracaminte si cartul in care defileaza de la o gaura la alta.

Mercedes vine in ajutorul jucatorilor cu stil cu un model super-elegant de cart, prezentat deocamdata doar sub forma de prototip. Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Cart se vrea imaginea "puritatii senzuale" a brandului auto german si poate fi una din achizitiile inspirate pe care le poti face in perioada urmatoare, potrivit CNN Money.

Ce-i drept, Mercedes si-a pus amprenta asupra motorului electric care pune cartul in miscare si a componentelor de rulaj, dar de restul s-a ocupat producatorul danez de carturi de golf Garia.

Elegantul cart poate rula cu o viteza de 35 km/h pe distante de pana la 80 de kilometri, iar functiile sale includ atat elemente de semnalizare in trafic, cat si un util panou de bord cu informatii suplimentare privind starea vremii sau harta traseului de pe terenul de golf.

Include spatii pentru depozitarea rezervei de mingi de golf, o mica lada frigorifica plasata sub bancheta si un sertar pentru sticle si pahare.

Golful devine astfel o placere si mai mare, iar cartul Garia-Mercedes adauga si un pic de lux cu ajutorul detaliilor, materialele folosite la constructia sa fiind fibra de carbon speciala, lemn nobil, piele si metal la finisajele interioare.

Chiar daca a fost produs deocamdata in numai doua exemplare, cartul Garia-Mercedes ar putea intra in productia de serie, daca apar destui cumparatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii sport, #cart golf, #cart electric Mercedes, #cart golf Garia Mercedes , #Golf