Golfboard, cel mai relaxant vehicul de pe terenul de golf

Vineri, 01 Mai 2015, ora 00:00
2185 citiri
Golfboard, cel mai relaxant vehicul de pe terenul de golf
Foto: Luxatic

Conceput ca o alternativa a clasicului cart de golf, Golfboard este creatia ingenioasa a doi atleti profesionisti: Don Wildman, fondatorul Bally Total Fitness si surferul Laird Hamilton.

Insa, ineditul mijloc de transport pe un teren de golf tinde sa fie mult mai mult decat atat.

Golfboard este un echipament sport care iti permite sa elimini tensiunea, data de pozitia sedentara dintr-un cart de golf, printr-o serie de miscari ale trunchiului, arata revista Luxatic.

Sanatos si distractiv

Golfboard se conduce la fel de usor ca un skateboard electric si reprezinta un mod distractiv si sanatos de a face deplasarea de la o gaura la alta pe un teren de golf.

Ghidonul cu care este dotat permite o manevrare aproape intuitiva a vehicului, iar cele patru roti adaugate placii concepute dupa modelul celor de surf ii confera o stabilitate excelenta.

Dupa ce te obisnuiesti cu ineditul vehicul, nu iti ramane decat sa agati sacul cu crose si mingi de ghidon si sa pornesti pe pajistea verde.

Nu este un vehicul lent, viteza sa maxima fiind de 21 de km/h, asa ca vei putea tine pasul cu coechipierii, iar intreaga plimbare ti se va parea un adevarat exercitiu de inviorare care iti va stimula din plin incheieturile corpului.

Este si unul dintre motivele care justifica pe deplin o investitie de 6.500 de dolari in ineditul mijloc de transport.

#vehicul teren golf, #Golfboard vehicul electric, #pret Golfboard , #Golf