Elita golfului mondial vine in Bulgaria. Ti-ai luat bilete la Volvo World Match Play Championship 2013?

Sambata, 11 Mai 2013, ora 00:00
1632 citiri
Elita golfului mondial vine in Bulgaria. Ti-ai luat bilete la Volvo World Match Play Championship 2013?

Volvo World Match Play Championship 2013 se va juca intre 16 si 19 mai la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, in Bulgaria. Nu poti rata acest eveniment ce se petrece pentru prima data atat de aproape de tine si care ii aduce in fata ta pe australianul Brett Rumford, proaspat castigatorul Volvo China Open 2013, dar si pe Henrik Stenson, in plina revenire.

Jucatorii calificati sunt impartiti, in urma unei extrageri ce va avea loc pe 14 mai, in opt grupe de cate trei, care vor concura joi si vineri. 16 dintre acestia vor avansa intr-o faza eliminatorie care va avea loc sambata, iar semifinalele si finala vor avea loc duminica.

Acesta este primul eveniment din cadrul European Tour care va avea loc in Bulgaria, la Thracian Cliffs, cunoscute ca "Pebble Beach a Europei". Ultimele trei editii ale Volvo World Match Play Championships s-au desfasurat la Finca Cortesin in Spania.

Cine concureaza la Volvo World Match Play Championship 2013

Lista de concurenti pentru 2013 include nume puternice dintre care si-au dovedit aptitudinile de jucatori match play cinci participanti la European Ryder Cup. Ian Poulter, campionul Volvo World Match Play 2011, Graeme McDowell, campionul US Open 2010, Peter Hanson, de sase ori castigator al European Tour, italianul Francesco Molinari si Nicolas Colsaerts, campionul en-titre.

Numarul 26 mondial, americanul Bo Van Pelt si conationalul sau de origine suedeza Carl Pettersson, pozitionat pe locul 37 in clasamentul mondial, debuteaza la Volvo Wolrd Match Play Championship, in timp ce australianul Geoff Ogilvy revine pentru prima data din 2005. Alti debutati in aceasta competitie care trebuie mentionati sunt Thorbjorn Olese, numarul 33 mondial si Gonzalo Fernandez-Castano din Spania, numarul 31 in lume. Toti vor concura pentru un fond de premii crescut la 3.000.000 de euro (cu 250.000 de euro mai mult decat in 2012). Castigatorul va merge acasa cu 800.000 de euro.

Inca o data acest turneu de elita tip match play etaleaza o grila de start cu adevarat internationala. 14 tari sunt reprezentate prin cei 24 de jucatori care provin din toata lumea, inclusiv din Africa de Sud prin "Specialistul Volvo", Branden Grace, castigatorul Volvo Golf Champions 2012 si Volvo China Open, George Coetzee, Richard Sterne si Thomas Aiken, precum si chilianul Felipe Aguilar si Thongchai Jaidee si Kiradech Aphibarnrat, reprezentanti ai Thailandei.

Editia 2013 a Campionatului marcheaza totodata si 50 de ani de la primul turneu inaugural World Match Play Championship, cel de-al 130-lea titlu sponsorizat de Volvo in circuitul profesionist de golf pentru barbati, precum si al 80-lea turneu din European Tour.

De unde cumperi bilete la spectacolul Volvo World Match Play Championship 2013

Poti cumpara bilete la acest spectacol de golf de la European Tour, iar preturile difera in functie de ziua in care vrei sa privesti spectacolul. Un bilet pentru cinci zile costa 52,13 euro, iar copiii sub 16 ani nu platesc intrare, daca sunt insotiti.

O.D.

#campionat modial golf Bulgaria, #campionat modial golg, #golf Bulgaria , #Golf