Cea mai buna destinatie de golf din lume e aproape de tine

Sambata, 22 Noiembrie 2014, ora 00:00
3384 citiri
Cea mai buna destinatie de golf din lume e aproape de tine
Foto: Destinations of the World News

Potrugalia este cea mai buna destiatie de golf din lume, avand si cel mai bun teren nou de golf din Europa. Inca un motiv sa alegi aceasta tara ca urmatorea destinatie de vacanta impreuna cu prietenii si cei dragi, nu-i asa?

Prima editie a World Golf Awards a avut loc saptamana aceasta la Conrad Algarve, incoronand Portugalia drept cea mai buna destinatie de golf din lume.

In cadrul ceremoniei, St Andrews Links - Old Course a fost desemnat cel mai bun teren de golf din lume, iar The Els Club Teluk Datai a fost recunoscuta cel mai bun teren nou de golf din lume.

In cadrul aceleiasi ceremonii Republica Dominica a primit titlul de cea mai buna destinatie de golf din Caraibe, in timp ce titlul de cel mai bun teren nou de golf din Europa ii revine terenului Quinta do Lago - North Course din Algarve.

De asemenea, in cadrul decernarilor, fostul jucator de golf Peter Alliss a primit distinctia pentru serviciile aduse industriei de golf, "Lifetime Achievement Award for Services to the Golf Industry", in timp ce Paul McGinley a castigat titlu de "Personalitatea anului" in golf.

Voturile au fost acordate de fanii acestui sport pe site-ul Worlf Golf Awards, iar castigatorii fiecarei tari s-au confruntat intr-o runda secunda, inainte de a se realiza acest top al terenurilor si destinatiilor de golf din intreaga lume.

Printre cei invitati sa isi exprime votul se numara profesionisti din zona industriei de golf, inclusiv directori executivi, jucatori amatori si tour operatori.

"Acesta este doar inceputul drumului pentru competitia World Golf Awards", sustine Chris Frost, organizatorul evenimentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cea mai buna destinatie golf, #Portugalia destinatie golf, #cel mai bun teren golf , #Golf