Power Jumps: Fitness la superlativ dupa masa de Paste

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
3378 citiri
Power Jumps: Fitness la superlativ dupa masa de Paste

Antrenamentele de Power Jumps pot fi o solutie eficienta pentru a da jos kilogramele acumulatate dupa masa traditionala de Paste. Un regim alimentar echilibrat si exercitiile pe mini trambulinele sunt o parte dintre recomandarile intructorului SanGym, Roxana Manac.

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa si sa se simta bine in pielea ei. Incepe din interior- gandeste-te cat de placut este sa de deconectezi de stresul zilnic, sa intri intr-o atmosfera plina de energie si ii dai corpului tau libertatea de a se misca asa cum iti place - pe ritmul muzicii.

Foloseste timpul tau liber scurt intr-un mod pozitiv, este important sa te automotivezi. Nimeni nu isi doreste sa arati bine mai mult decat tine!

Care este diferenta dintre Power Jumps si Kangoo Jumps?

Power Jumps te ajuta sa arati bine si se asemana antrenamentelor Kangoo Jumps, fiind un mod distractiv de a slabi.

"Saritura reprezinta pentru corpul nostru o miscare solicitanta, cu care el nu este obisnuit, rezultatul fiind arderea caloriilor intr-un ritm mai accelerat si intr-o atmosfera foarte distractiva, sustine Roxana Manac.

Spre deosebire de Kangoo Jumps, saritura pe mini trambuline iti permite mai multa flexibilitate fara sa-ti forteze incheierurile si articulatiile in cazul in care conditia ta fizica nu este tocmai de laudat.

"Power Jumps reprezinta o forma de antrenament asemanatoare din punct de vedere al miscarilor cu Kangoo Jumps, insa are avantajul ca se realizeaza cu ajutorul unei trambuline , suportul ei flexibil permitand executarea unor sarituri in diverse pozitii cu incaltaminte comoda si usoara, fara a forta in acest caz incheieturile si articulatiile unei persoane care nu are o conditie fizica excelenta", a precizat pentru Business 24 Roxana Manac, antrenor SanGym.

Cum functioneaza Power Jumps?

Potrivit instructorului de aerobic, Power jumps ofera aceasta posibilitate prin combinarea unor miscari de intensitate medie cu sprinturi care accelereaza topirea grasimilor, majoritatea exercitiilor efectuandu-se in aer, datorita sariturilor, miscare foarte solicitanta desi efortul nu se constientizeaza datorita atmosferei antrenante si a entuziasmului pe care aceste trambuline le creaza prin efectul lor.

"Concentreaza-te 100% in cadrul unei sedinte de power jumps si vei reusi sa te autodepasesti - daca continui vei progresa si cand vei ajunge sa iti cunosti fiecare particica din corpul tau, vei putea sa lucrezi din ce in ce mai corect, rezultatele devenind vizibile pe corpul tau", a adaugat Roxana Manac.

Instructorul SanGym recomanda femeilor de afaceri aerobicul, activitate care pune in miscare tot corpul deoarece conditia fizica se imbunatateste de la o zi la alta si rezista mai usor la efort.

"Lucreaza cu greutati mici sau fara, important este sa executi miscarile lent si atent, in acest fel, muschii tai au timp de reactie si eficienta este mai mare. Daca simti durere, este perfect, daca nu faci febra musculara , trebuie sa te concentrezi mai mult", a precizat aceasta.

Un regim sanatos echilibrat de viata, care include minim 3 ore/saptamana de miscare ar trebui sa devina un mod de viata, astfel incat excesele din zilele de Paste sa fie usor de depasit.

Masa de Paste, o amenintare prea mica pentru cei echilibrati

"Din fericire, Pastele dureaza 3 zile, prin urmare excesele culinare nu ar trebui sa fie foarte ingrijoratoare pentru o femeie care are un mod de viata echilibrat, care face miscare cel putin de 2 ori pe saptamana si are grija sa evite alimentele bogate in calorii", a adaugat antrenorul.

Pentru femeile de afaceri, care dispun de timp limitat pentru sport, orice tip de miscare este recomandat.

"Este foarte adevarat ca timpul este o problema insa sanatatea este prioritara, iar sportul reprezinta un factor decisiv in mentinerea unui corp sanatos. Recomand orice tip de miscare facuta cu placere: plimbari lungi in aer liber, alergat in parc,dans, clase de aerobic foarte antrenante si motivante cum este Power jumps si nu in ultimul rand grija pt o alimentatie usoara , bogata in legume si proteine slabe", a adaugat Roxana Manac.

Miscarea si alimentatia, un efort placut

Potrivit instructorului de fitness, indiferent de cat de incarcata este agenda zilnica , cele 3 mese sunt obligatorii pentru a furniza energia de care are nevoie atat creierul cat si corpul nostru.

Micul dejun trebuie sa fie consistent, bogat in fibre si carbohidrati, pranzul trebuie sa contina proteina slaba: peste, pui, curcan, vita, acompaniata de legume din belsug iar cina cat mai usoara. Gustarile sunt, de asemenea, recomandate: fructe, diverse seminte neprajite etc.

Fiecare femeie trebuie sa aiba propriul secret- o activitate de orice natura care sa-i faca placere, sa se simta bine cu ea insasi si sa se incarce cu energie pozitiva- dans, plimbare in aer liber, plimbare cu bicicleta, aerobic.

Aceste activitati presupun un efort placut si mentin o forma fizica buna insa nu transforma radical corpul unei femei - pentru asta, trebuie sa ne impunem un tip de antrenament serios pe care sa il simtim cu adevarat si care sa devina o regula de neclintit, spune instructorul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#power jumps, #mini trambuline, #interviu Roxana Manac , #Fitness