Cel mai nou aparat de fitness te pregateste de vara in 20 de minute

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
4041 citiri
Cel mai nou aparat de fitness te pregateste de vara in 20 de minute

Electrostimularea activa este solutia pentru tine, daca nu esti tocmai cea mai activa persoana si nici timp nu ai la dispozitie pentru a merge la sala de cateva ori pe saptamana.

Salile de fitness vin cu o solutie si pentru tine, asadar: sedintele de maxim 20 de minute, cu instructor, in care faci miscare cat in 5 sedinte normale de fitness in varianta clasica. Business24 iti recomanda cel mai nou aparat din gama sistemelor EMS: SpeedFitness.

Unul dintre programele aparatului este cel anticelulitic (imbunatatirea circulatiei sangelui, reducerea tesutului adipos) in care impulsurile sunt resimtite nonstop pe parcursul antrenamentului, explica Victor Papusa, antrenor specializat in acest tip de aparat.

"Clientul poate face exercitii de tip cardio pe banda combinat cu electrostimulare. Efectele incep sa se vada dupa aproximativ o luna, in functie de cum reactioneaza organismul fiecarui client", spune acesta.

SpeedFitness este generatia cea mai noua a aparatelor EMS, sustine Andreea Anghel, managerul JoySpeedFitness.

Impulsurile electrice, care ajung in acelasi timp pe tot corpul si genereaza contractii musculare intense.

"20 de minute de activitate musculara pura au ca efect arderea caloriilor acumulate in timp, reducerea in greutate, diminuarea celulitei prin cresterea elasticitatii pielii si starii de confort prin reducerea durerilor, rezistenta si vitalitate", spune Andreea Anghel.

De ce SpeedFitness?

Inovatia acestui aparat o constituie faptul ca impulsurile nu sunt concentrate intr un punct, ci ajung pe toata suprafata electrodului, astfel nu sunt puncte fierbinti cu socuri puternice.

"Nu trebuie sa petrecem ore in sir cu antrenarea fiecarei parti a corpului separat, deoarece abdomenul, bratele, pieptul, coapsele, fesele, umerii si spatele sunt stimulate in acelasi timp", explica managerul.

Desigur, aparatul are mai multe programe, care se pot personaliza in functie de fiecare client, si anume program anticelulitic, de slabire,de tonifiere, de castigare a masei musculare (la barbati), program de relaxare si de masaj.

Cum slabesti in antrenamente de 20 de minute

Potrivit antrenorului personal Raul Toma, sistemul poate fi folosit pentru antrenarea muschilor atat pasiv, cat si activ, combinat cu exercitii suplimentare. "Programele de crestere a metabolismului sau antrenarea muschilor pot fi combinate si cu exercitii de tip cardio", completeaza acesta.

"In studioul nostru pot lucra concomitent doua persoane, studioul beneficiind de doua aparate, se poate lucra si individual, dar in ambele cazuri cu antrenor personal, care supravegheaza si corecteaza exercitiile de fitness", puncteaza Raul Toma.

Dieta, extrem de importanta pentru slabit

Se recomanda si o dieta alimentara, care joaca un rol foarte important, spune Victor Papusa. In functie de metabolism, dieta difera de la client la client, insa in principal dieta trebuie sa fie bazata pe proteine.

Vei vedea rezultatele in 4-5 sedinte, oricum nu trebuie sa-ti faci griji, specialistii vor avea grija de tine inca de la inceput si iti vor stabili dieta si ritmul, dupa o discutie in detaliu.

Mai mult, in luna martie esti invitat sa testezi gratuit impreuna cu un prieten sau o prietena aparatul. Nu uita sa te programezi, inainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#fitness rapid, #Joy Speed Fitness, #fitness 20 de minute , #Fitness