Tu cum te bucuri de vara? Incearca Hoverboardul all terrain

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 00:00
4755 citiri
Tu cum te bucuri de vara? Incearca Hoverboardul all terrain
Foto: Hammacher

Porneste la plimbare pe cararile verii intr-un mod cu totul distractiv cu ajutorul unui gadget de vacanta care iti poate oferi satisfactia unor scurte incursiuni in natura in care sa iti testezi abilitatile sportive.

Hoverboardul All Terrain pus in vanzare de Hammacher Schlemmer are tot ce ii trebuie pentru a-ti oferi doza de distractie care sa te scoata din amorteala.

Gadgetul pe doua roti ruleaza cu usurinta pe pietris, iarba, pavaje, iar motorul sau electric de 400 watti iti asigura o viteza maxima de 18 km pe ora, indeajuns pentru a crede ca esti pe punctul de a cuceri lumea intreaga.

Hoverboardul electric se manevereza cu usurinta, tot secretul stand in miscarea fina a picioarelor fixate pe placa.

Senzorii de schimbare a directiei si de acceleratie s-ar putea sa iti dea un pic de furca in primele minute in care vei incerca stabilitatea placii electrice, dar te vei obisnui destul de repede cu sistemul intuitiv care iti permite sa controlezi gadgetul.

De asemenea, ai la indemana o aplicatie pe care o poti instala pe smartphone prin care sa controlezi tot timpul viteza de rulare, sensibilitatea hoverboardului in luarea virajelor si chiar si nuantele emise de ledurile luminoase care impodobesc acest gadget de vacanta.

Mai mult, poti goni in natura pe ritmurile preferate, gratie unor miniboxe incorporate in dispozitiv, care redau muzica transmisa prin Bluetooth de pe telefonul tau.

La un pret de 700 dolari, hoverboardul all terrain asigura o autonomie de 16 km si o rezistenta de pana la 120 de kilograme greutate, fapt ce face ca gadgetul sa fie perfect pentru a te bucura ca un copil de venirea vacantei de vara.

#hoverboard electric, #echipament sportiv, #gadget vacanta , #Echipamente sportive