S-a inventat bicicleta pentru care nu-ti mai trebuie pompa. Cum ti-ar sta pe ea?

Sambata, 02 Septembrie 2017, ora 00:00
9241 citiri
S-a inventat bicicleta pentru care nu-ti mai trebuie pompa. Cum ti-ar sta pe ea?
Foto: Extravaganzi

Daca esti biciclist, este imposibil sa nu-ti fi blestemat macar o data soarta atunci cand o anvelopa ti-a cedat pe nepusa masa, taindu-ti orice urma de elan.

Astfel de griji vor ramane de domeniul trecutului cu noile cauciucuri Bridgestone, care nu mai au nevoie sa fie umflate, arata Extravaganzi.

Ce-i drept, proiectul Bridgestone este inca in faza de concept, omologarea sa urmand sa vina doar dupa parcurgerea altor teste de fiabilitate, dar ideea suna mai mult decat interesant.

Practic, rotile special create de Bridgestone ar urma sa fie invelite intr-un strat compact de cauciuc, o intepatura necontand in vreun fel asupra capacitatii bicicletei de a te transporta mai departe in deplina siguranta.

Pana acum, pneurile revolutionare Bridgestone au fost folosite cu succes pe vehicule militare, anumite tipuri de ATV sau chiar pe banale masini de tuns iarba.

Pentru biciclete insa, o lansare a revolutionarelor pneuri airless este preconizata abia in 2019, dar partea buna este ca acestea se vor adapta biclelor existente deja pe piata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pneuri airless, #pneuri bicicleta Bridgestone, #ciclism, #echipament sportiv , #Echipamente sportive