Elvetienii de la Tag Heuer, renumiti pentru ceasurile de lux, tocmai au lansat un... skateboard electric!

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 00:00
5056 citiri
Elvetienii de la Tag Heuer, renumiti pentru ceasurile de lux, tocmai au lansat un... skateboard electric!
Foto: Hiconsumption

Desi numele companiei lor se leaga automat de piata ceasurilor si a accesoriilor de moda, elevetienii de la Tag Heuer au decis sa-si incerce norocul si in zona gadgeturilor electrice.

Prototipul Tag Heuer Board, creat de studentul coreean Geun Pack, ar putea reprezenta o metoda convenabila de transport in orase, iar compania elvetiana vrea sa speculeze ideea dandu-i usoare tuse de lux, dupa cum remarca Luxatic.

Skateboardul electric Tag Heuer are un design in care fibra de carbon si insertiile din material aurit joaca un rol important.

Dincolo de aspectul sau elegant, Tag Heuer Board se dovedeste un adevarat campion al vitezei in randul skateboardurilor. Inedita placa electrica poate atinge o viteza maxima de 100 km/h, chiar daca autonomia sa intre doua incarcari este limitata la doar 60 de km.

Longboardul electric pe care Tag Heuer il propune ca alternativa de transport in viitorul apropiat are inclusiv un sistem cu telecomanda prin care poti controla ineditul vehicul.

Chiar daca emblema Tag Heuer inca poate nedumeri publicul obisnuit cu ceasurile produse de elvetieni, nu este exclus ca Tag Heuer Board sa devina in cele din urma un produs destinat publicului larg.

#skateboard electric, #echipament sportiv, #Tag Heuer Board , #Echipamente sportive