Bestia Nera, o bicicleta electrica pe gustul tau! Nu ai vrea s-o incerci?

Sambata, 27 Februarie 2016, ora 00:00
7848 citiri
Bestia Nera, o bicicleta electrica pe gustul tau! Nu ai vrea s-o incerci?
Foto: TRed

Bestia neagra din imagine este una dintre cele mai usoare biciclete electrice din lume, italienii de la T Red si designerul Romolo Staco reusind sa creeze o bicla de doar 9,8 kg.

Forma deosebita pe care o imbraca Bestia Nera atrage priviri admirative si demonstreaza ca numele bicicletei nu este unul ales la intamplare, dupa cum relateaza revista Luxatic.

Inspirata de bicicletele de velodrom, Bestia Nera are un cadru de tip monococa din fibra de carbon, o roata fata cu trei lame din carbon si roata din spate invelita intr-un disc din carbon.

Foto: Tredbikes

In interiorul acestui disc este ascunsa o baterie litiu-ion de 30V si un motor de 250W care fac dintr-o tura cu Bestia Nera o amintire de neuitat.

Poti folosi o aplicatie speciala de smartphpone, compatibila atat cu sistemele iOS, cat si cu cele Android, pentru a stabili cat de mult vrei sa te bazezi pe motorul electric atunci cand dai pedala biclei cu aspect futurist, dar bacteria ar trebui sa iti asigure oricum o autonomie de minim 30 de km.

Foto: Tredbikes

Bicla electrica beneficiaza si de un sistem regenerativ de franare care ajuta la reincarcarea usoara a bateriei, iar sistemul hiraulic de franare SRAM te ajuta sa te opresti brusc fara probleme.

Aliajul special din nichel si titan care se regaseste in interiorul cadrului de carbon ajuta la eliminarea vibratiilor in timpul unei curse nebune, ceea ce face ca, indiferent de viteza atinsa, o tura cu bestia pe doua roti sa ti se para doar o plimbare in parc.

Pretul unei bicle Bestia Nera este de 9.900 de dolari, dar producatorii au lansat si o varianta Urban a bicicletei, care se dovedeste ceva mai accesibila.

Foto: Tredbikes

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta electrica, #bicicleta Bestia Nera, #bicicleta curse , #Echipamente sportive