3 biciclete mai scumpe ca o masina. Tie care iti place?

Sambata, 12 August 2017, ora 07:11
4978 citiri
3 biciclete mai scumpe ca o masina. Tie care iti place?
Foto: imdserve.com

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca pe o "banala" bicicleta si-ar putea cheltui salariul pe doi ani? Ei bine, productia de biciclete a cunoscut o expansiune uriasa, insasi materialele din care sunt fabricate s-au perfectionat, iar sistemele pe baza carora sunt concepute azi bicicletele ofera siguranta si confort. Dar, luxul costa, uneori chiar foarte mult.

CNBC a facut o trecere in revista a catorva dintre cele mai scumpe biciclete din lume. Vei fi uimit sa afli ca unele costa cat un bolid!

BMC Teammachine SLR01 Disc Team 2018 Road Bike - 10.000 de lire sterline

Teammachine SLR01 este cunoscuta drept bicicleta invingatorilor, fiind numita asa dupa ce cu acest tip au fost castigate si Tour de France, si Jocurile Olimpice.

Bicicleta producatorului elvetian BMC este renumita pentru manevrabilitate si confort ridicat. Proiectata pe baza calculelor unor computere ultraperformante, varianta noua a SLR01 beneficiaza de frana pe disc si un nivel de rigiditate imbunatatit.

Scott Foil Premium 2017 Road Bike - 11.000 de dolari

Bicicletele Foil sunt renumite pentru cadrul usor, din carbon, iar modelul 2017 are o aerodinamica imbunatatita.

Foto: road.cc

In plus, rotile, dotate cu anvelope Continental, asigura o aderenta excelenta. Dimensiunile compacte ale bicicletei te ajuta sa te strecori pe sosea ca o pisica.

Cervelo PSX Etap Triathlon Bike - 13.499 de lire sterline

P5X de la Cervelo este cea mai rapida, cea mai scumpa si cea mai avansata din punct de vedere tehnologic bicicleta de triatlon construita vreodata. Forma bicicletei impune o pozitie agresiva de condus care impune si o putere mare de franare.

Foto: i.guim.co.uk

In ciuda aspectului sau de bombardier, PSX este foarte usor de utilizat. Este confortabila si foarte ergonomica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#biciclete scumpe, #bicle lux, #biciclete cursa, #echipament sportiv , #Echipamente sportive