Pe doua roti, pe Champs Elysees: Admira frumusetea frantuzeasca autentica

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 00:00
2260 citiri
Pe doua roti, pe Champs Elysees: Admira frumusetea frantuzeasca autentica
Foto: Publicbikes

Cel mai frumos bulevard al lumii, Champs Elysees, isi imprumuta numele unei creatii cu aspect seducator destinata plimbarilor comode pe arterele marilor orase.

Public Bikes a lansat bicicleta D8i Champs Elysees intr-o serie limitata cu finisaje elegante din crom si o alura retro, noteaza reporterii publicatiei Luxury Launches.

Bicicleta Champs Elysee se face remarcata din prima prin forma clasica a bicicletelor frantuzesti de acum aproape un secol.

Este de fapt o reinterpretare a acesteia transpusa pe cadrul unei biciclete D8i creata cu cativa ani inainte de compania Public.

Upgrade-urile sunt si ele impresionante, eleganta bicicleta beneficiind de o sa Brooks B17 din piele maronie, un suport de bagaje argintiu, inspirat de modelul celor folosite de postasii de pe vremuri si un claxon Spurcycle Raw.

Producatorii au anunta ca "frumoasa frantuzoaica" pe doua roti va fi produsa in trei modele, diferentiate doar de dimensiunea lor: mica, medie si mare.

Eleganta si sofisticata, dar in acelasi timp practica, bicicleta Champs Elysees va avea un pret de 1099 de dolari, iar aspectul ei promite sa te ajute sa faci senzatie in timpul plimbarilor prin oras.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bicicleta clasica, #bicleta de lux, #bicicleta Champs Elysee , #Echipamente sport